Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Muğla'da Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende, protokol üyeleri bayramlaştı.

Menteşe Öğretmenevi'nde düzenlenen törene Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti Muğla Milletvekilli Hasan Özyer, Milletvekili Adayları Nihat Öztürk, Elvan Göçer, CHP Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Akın Üstündağ, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Kamil Köten, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Çiçek, törene katılan protokol üyelerinin bulunduğu masaları gezerek bayramlarını kutladı.

Çiçek, Kurban Bayramı'nın cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayramlardan olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı'nın milletçe huzur, güven ve mutluluk içerisinde geçirilmesini temenni eden Çiçek, "Son zamanlarda yaşadığımız üzücü olaylarda dahi ülke olarak gösterdiğimiz sağduyu, kenetlenme, milli ve manevi değerlerimize bağlılığımız Kurban Bayramı'nın manevi ikliminde daha da yoğunlaşacak, ülkemizde barış ve kardeşlik duygularının en güzel şekilde yaşanmasına vesile olacaktır" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Amir Çiçek Ak Parti Menteşe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title