Haberler

Kırşehir Belediyesinden yeni kapalı otobüs durakları

Güncelleme:

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehirlilerin ulaşım olanaklarından en iyi ve sağlıklı şekilde yararlanmasını hedeflediklerini bildirdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehirlilerin ulaşım olanaklarından en iyi ve sağlıklı şekilde yararlanmasını hedeflediklerini bildirdi.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, halkın belediye otobüslerinden daha iyi yararlanması için 10 yeni kapalı durak yaptırılıp, kentin farklı noktalarına yerleştirildiğini belirtti.

Vatandaşların kışın soğuklarda ve rüzgarda, yazın ise güneşten olumsuz etkilenilmemesi için kapalı durakları tercih ettiklerini aktaran Ekicioğlu, 2019 yılında ilk olarak 12 kapalı durak yerleştirdiklerini, şimdi ise onlara 10 yeni kapalı durak daha eklediklerini hatırlattı.

Kırşehir halkına en iyi hizmeti vermeye gayret ettiklerini vurgulayan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimizde ihalesi yapılan ancak ödeneği ayrılmamış olan kent içi akıllı ulaşım sistemini devir alarak son noktaya geldik. Şehrimizde trafik ışıkları kontrol ve denetleme levhalarını, kameralar ve yaya geçitlerini sisteme uygun şekilde hazırladık. Biz, Kırşehir Belediyesi olarak toplu ulaşım sistemini önemsiyor ve halkımızın da bu hizmetten en iyi şekilde faydalanabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak da şehrimizin muhtelif yerlerine 10 yeni kapalı durak yerleştirdik. Kırşehirlilerin ulaşım olanaklarından en iyi ve en sağlıklı şekilde yararlanmasını hedefliyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title