Haberler

Kepez'in arama kurtarma ekibi, 30 saat sonra bir aileyi kurtardı

Güncelleme:

AFAD koordinasyonunda Osmaniye'deki arama kurtarma çalışmalarına katılan Kepez Belediyesi'nin arama ve kurtarma ekibi, deprem enkazından 30 saat sonra 1 yaşındaki bebekleri ile beraber 3 kişilik bir aileyi kurtardı.

Afad koordinasyonunda Osmaniye'deki arama kurtarma çalışmalarına katılan Kepez Belediyesi'nin arama ve kurtarma ekibi, deprem enkazından 30 saat sonra 1 yaşındaki bebekleri ile beraber 3 kişilik bir aileyi kurtardı.

Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde yaşanan ve 10 ilin etkilendiği deprem bölgesindeki arama kurtarma ve yardım çalışmalarına destek olmak amacıyla bölgeye koşan Kepez Belediyesi ekiplerinden gelen haber duygulandırdı. AFAD koordinasyonunda Osmaniye'deki arama kurtarma çalışmalarında görevlendirilen Kepez Belediyesi'nin Arama ve Kurtarma Ekibi, saat 10.30 sularında deprem enkazından 30 saat sonra 1 yaşındaki bebekleri ile beraber 3 kişilik bir ailenin kurtarıldığını müjdeledi. Kepez Belediyesi'nin Arama ve Kurtarma Ekibi yetkilileri, Osmaniye'nin Toprakkale Mahallesi'ndeki arama kurtarma çalışmaları sırasında 1 yaşındaki kız çocukları ile beraber kurtarılan çiftin yaralı olduklarını, genel olarak yapılan muayene sonucu sağlık durumlarının iyi olduğunu ve yaralıların hastaneye sevk edildiğini bildirdiler.

Kepez Belediyesi, Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde yaşanan ve 10 ilin etkilendiği deprem bölgesindeki arama kurtarma ve yardım çalışmalarına destek olmak amacıyla bünyesindeki iş makinelerini, arazi ve sağlık araçları ile sağlık ve arama kurtarma ekiplerini bölgeye sevk etmişti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Osmaniye AFAD Haberler

Bakmadan Geçme

İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title