Haberler

Kaymakam, öğrenciler ile birlikte sıraları boyadı

Güncelleme:

Aydın'ın Karacasu ilçesinde öğrenciler, Kaymakam Hatice Gamze Kuran'ın da katıldığı bir etkinlikte okul sıralarını boyayarak yeniledi.

Aydın'ın Karacasu ilçesinde öğrenciler, Kaymakam Hatice Gamze Kuran'ın da katıldığı bir etkinlikte okul sıralarını boyayarak yeniledi.

Milli Eğitim Bakanlığı, okullar arası başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için gerekli tüm hazırlıkları tamamlanan 'Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi'ni hayata geçirdi. Proje çerçevesinde bir yıl içinde 3 bin anaokulu ve 40 bin ana sınıfının açılması hedeflenirken, diğer taraftan seçilen temel eğitim okullarının altyapısının güçlendirilmesinden eğitim ortamlarının zenginleştirilmesine kadar çok sayıda destek uygulamaya geçirilecek.

Bu çerçevede proje dahilinde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu'nun sıraları boyanarak yenilendi. Temel eğitim kurumlarında okuyan öğrencilerin; kişisel temizlik ile ilgili bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi ve temiz çevre bilincinin oluşturulması amacıyla başlatılan 'Ben Temizim, Okulum Temiz, Çevrem Temiz' projesi çerçevesinde yaz spor kursuna katılan öğrenciler okullarındaki sıraları boyadı. Karacasu ilçesinde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu'nun gerçekleştirilen etkinliğe Karacasu Kaymakamı Hatice Gamze Kuran'da katıldı. Kaymakam Kuran'ın öğrenciler ile birlikte boyadığı sıralar yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirilirken, Kaymakam öğrencilere duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuran-ı Kerim Karacasu Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title