Haberler

Kaymakam Çiftçi'ye Veda

Yalova’nın Çınarcık ilçesine tayini çıkan Bursa’nın Yenişehir Kaymakamı Abdullah Çiftçi’nin onuruna veda yemeği verildi.

Yalova'nın Çınarcık ilçesine tayini çıkan Bursa'nın Yenişehir Kaymakamı Abdullah Çiftçi'nin onuruna veda yemeği verildi.

Veda yemeğine Kaymakam Abdullah Çiftçi, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit, Cumhuriyet Savcısı Cemal Kurt, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Dural, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve daire amirleri katıldı. Başkan Süleyman Çelik, Kaymakam Abdullah Çiftçi'ye teşekkür ederek, kendisine plaket ve ipek kozasından yapılmış bir tablo takdim etti.

Abdullah Çiftçi, "Kısa süre görev yaptığım bu güzel ilçede samimi dostlar edindim. Halkımıza ve birlikte görev yaptığım herkese teşekkür ediyorum. Tayinimizin başka bir yere çıksa da Yenişehir'den kopmamız mümkün değil, herkes hakkını helal etsin" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Çiftçi Yenişehir Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title