Haberler

Kadirlili Tamirci: "Fiyatların Artması Nedeniyle İnsanlar Yeni Beyaz Eşya Almak Yerine Tamir Ettirmeyi Tercih Ediyor"

Güncelleme:

Osmaniye’de beyaz eşya ve klima tamirciliği yapan Serdar Yozcu, alım gücünün düşmesi ve fiyatların artması nedeniyle insanların yeni beyaz eşya alma yerine tamir ettirmeyi tercih ettiklerini söyledi. Yozcu, “Keşke beyaz eşya fiyatları artmasaydı da insanların sıfır alabilme gücü olsaydı keşke biz de işlerimizi aynı şekilde devam edebilseydik. Gerçekten insanlar adına çok üzülüyorum” dedi.

BURHAN DEMİRCİOĞLU

Osmaniye'de beyaz eşya ve klima tamirciliği yapan Serdar Yozcu, alım gücünün düşmesi ve fiyatların artması nedeniyle insanların yeni beyaz eşya alma yerine tamir ettirmeyi tercih ettiklerini söyledi. Yozcu, "Keşke beyaz eşya fiyatları artmasaydı da insanların sıfır alabilme gücü olsaydı keşke biz de işlerimizi aynı şekilde devam edebilseydik. Gerçekten insanlar adına çok üzülüyorum" dedi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yıllardır beyaz eşya ve klima tamirciliği yapan Serdar Yozcu alım gücü düşen insanların sıfır beyaz eşya almak yerine tamir ettirmeyi tercih ettiklerini belirtti.

"İNSANLARIN ALIM GÜCÜ ÇOK DÜŞTÜ ŞU AN O YÜZDEN İNSANLAR HEP TAMİR ETTİRMEK İSTİYOR"

İşlerinde artış olduğunu ifade eden Serdar Yozcu, "Ben Kadirli'de beyaz eşya ve klima tamir işi yapıyorum yıllardır. Son zamanlarda artan beyaz eşya fiyatlarından dolayı insanlar genellikle tamir ettirmek istiyor. Daha öncesinde 3 bin ile 5 bin arasında fiyatlar değişirken şu an 10 bin ile 30 bin civarında değişiyor. İnsanların alım gücü çok düştü şu an o yüzden insanlar hep tamir ettirmek istiyor.

"GERÇEKTEN İNSANLAR ADINA ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

Aldığımız yedek parça fiyatlarında da artış oldu geçen seneye göre. Daha önce aldığımız klima gazları bu sene daha fazla üç dört katı oldu. Kapasitörü 50 TL'ye alırken şu an 150 TL ile 200 TL arasında alıyoruz. Keşke beyaz eşya fiyatları artmasaydı da insanların sıfır alabilme gücü olsaydı keşke biz de işlerimizi aynı şekilde devam edebilseydik. Gerçekten insanlar adına çok üzülüyorum" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Beyaz eşya tamir atölyesi detaylar

Serdar Yozcu

Kaynak: ANKA / Yerel

Osmaniye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title