Haberler

Kabotaj bayramına özel muhteşem gösteri

Güncelleme:

Kabotaj bayramına özel muhteşem gösteri Tekirdağ'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle tören düzenlendi.

Kabotaj bayramına özel muhteşem gösteri

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle tören düzenlendi. Törende denize çelenk bırakılarak, römorkörlerle denizden su püskürtülerek muhteşem gösteri gerçekleştirildi.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Tekirdağ Yelken Kulübünde düzenlenen tören, denize çelenk bırakılması ile başladı. Tören, saygı duruşu ile devam etti. Saygı duruşunun ardından denizde iki römorkör sahneye çıktı. Denizde Kabotaj Bayramı'na özel muhteşem gösteriler yapan iki römorkör suyu metrelerce havaya püskürttü. Römorkörlerin muhteşem gösterisi, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. O sırada kimi vatandaşlar da cep telefonlarıyla o anları kayda aldı. Gösterinin ardından program, çocukların yelkenlerini suya indirmesiyle son buldu.

Törende günün anlam ve önemi sebebiyle gazetecilere bir açıklama yapan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Son yıllarda Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla denizcilikteki gelişmeler hepimizi çok sevindiriyor. Dünya denizlerinde de bizim var olduğumuzu gösterebilmek için burada Tekirdağ'ımızda da faaliyet gösteren limanlar, tekne sahipleri ve gemi sahipleri de sizlerin huzurunuzda çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Genel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title