Haberler

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet: "Siyaset Uğruna Bir Kenti Feda Etmenin Acı Tablosunu Gördük"

Güncelleme:

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, düzenlediği basın toplantısında İzmit Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı ile yapılması planlanan protokolün, Belediye Meclisi’nde reddedilmesine ilişkin, “Her iyi şeye ‘hayır’ demek ve siyaset uğruna bir kenti feda etmenin acı tablosunu salı günkü meclisimizde gördük” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, düzenlediği basın toplantısında İzmit Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı ile yapılması planlanan protokolün, Belediye Meclisi'nde reddedilmesine ilişkin, "Her iyi şeye 'hayır' demek ve siyaset uğruna bir kenti feda etmenin acı tablosunu salı günkü meclisimizde gördük" dedi.

Başkan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde yapılan meclis toplantısıyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Hürriyet, basın toplantısında yaptığı konuşmada; İzmit Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı ile yapılması planlanan protokolün reddiyle ilgili, şunları söyledi:

"BERABER PROJE ÜRETMEYECEKSEK NEDEN İŞ BİRLİĞİ YAPALIM"

"Vakıf, çalışmalarımızın en önemli adımıydı. Bakanlıkla birlikte atılan bir adımdı ama ne yazık ki körü körüne siyaset, her iyi şeye 'hayır' demek ve siyaset uğruna bir kenti feda etmenin acı tablosunu gördük, salı günkü meclisimizde. Ne yazık ki 'hayır' oylarıyla karşılaştık.

Nikomedia demek turizm demek, tarih demek yani kentimiz için yeni bir gelir kapısı demek ama AK Parti ve MHP grubu diyor ki, 'Hayır, Nikomedia Vakfı ile protokol yetkisi konusunda ayni ve nakdi yardım yapılmaması ve görev süremizin sınırlı kalması gerekiyor.' Böyle saçma, hiçbir amaç taşımayan bir gerekçeyle reddediyorlar. Ayni ve nakdi yardım yapamayacaksak bir vakıf ile neden iş birliği yaparız? Beraber proje üretemeyeceksek neden iş birliği yaparız?

"TEKLİFİMİZ, AKILLARA ZARAR BİR GEREKÇEYLE REDDEDİLDİ"

Biz zaten kazıları finanse ediyoruz. Zaten her ay en az 70 bin lira civarında bu kazıların finansörlüğünü yapıyoruz. Bakanlığa, Müze Müdürlüğü'ne para aktarıyoruz. Bu vakfı da biz eğer finansman desteği ihtiyacı olduğunda, ayni ihtiyacı olduğunda  destekleyemeyeceksek neden meclise getiriyoruz ki konuyu? Böyle akıllara zarar bir gerekçeyle, ne yazık ki reddedildi teklifimiz."

Kaynak: ANKA / Yerel

Hürriyet Kocaeli Siyaset Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title