Haberler

İTO Başkanı Çağlar'dan Etso'ya Ziyaret

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret etti.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Erzurum'a gelen İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, ETSO'da Meclis Başkanı Saim Özakalın'ı ziyaret etti. İTO Meclisi üyeleri; Hava Demir, Hatice Güner Kal, Fuat Kulaçoğlu, Nafiz Güngör, İsrafil Kuralay, Birol Hacıoğlu, Fatih Güner, Özel Kalem Müdürü Hızır Can, Başkan Danışmanı Hasan Hacıosmanoğlu'nun da katıldığı ziyarette, ETSO Başkan Vekilleri Hasan Akal ve Şevket Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri; Zeki Adil, Vakur Alemdar ve Muharrem Özdemir ile Genel Sekreter Av. Harun Delibaş da hazır bulundu.

İTO heyetinin ziyareti sebebiyle ETSO Yönetim Kurulu Salonu'nda düzenlenen toplantıya, kendisi de daha önce İTO Meclis Üyesi olan AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu da katıldı. Samimi bir havada geçen toplantıda konuşan ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Meclis Başkanı Özakalın, İTO Meclisi ile ileri bir tarihte ortak meclis toplantısı yapmayı arzu ettiklerini belirterek, bunun her iki oda açısından verimli olacağına inandıklarını ifade etti.

Gördükleri yakın ilgiden dolayı ETSO yönetimine teşekkür eden İTO Başkanı Çağlar da, zaman zaman Anadolu'daki şehirleri ziyaret ettiklerini hatırlatarak, Başkan Özakalın'a davetinden dolayı teşekkür etti ve teklifi değerlendireceklerini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Çağlar Saim Özakalın Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title