Haberler

İşinden atılan işçi, Tekirdağ'dan Ankara'ya yürüyor

Güncelleme:

İşinden atılan işçi, Tekirdağ'dan Ankara'ya yürüyor Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ndeki işinden atılan işçi, tek başına eylem başlatarak Tekirdağ'dan Ankara'ya yürümeye başladı.

İşinden atılan işçi, Tekirdağ'dan Ankara'ya yürüyor

TEKİRDAĞ - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ndeki işinden atılan işçi, tek başına eylem başlatarak Tekirdağ'dan Ankara'ya yürümeye başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesindeki işinden edilen işçi, 'Hak arayanların hakkını almak için geliyorum' yazılı siyah yelek giyerek tek başına belediyenin önünde eylem yaptı. Belediye önünde bir basın açıklaması da yapan Numan Büyükhan, haksızca işten atıldığını ifade ederek, Ankara'ya hak aramaya gideceğini söyledi. Basın açıklamasından sonra yakınlarıyla vedalaşan Büyükhan, Tekirdağ'dan Ankara'ya doğru yola çıktı.

Numan Büyükhan yaptığı açıklamada, "2011 yılından 2023'ün ilk gününe kadar işimi özveri ve sadakat ile yaptım. Ne bir ahlaksızlığım ne bir hırsızlığım nede iş disiplinine aykırı hareket etmedim. Çorlu belediyesine bağlıyken dert, Büyükşehir Belediyesinde çalıştığımız dönem verem sahibi olduk. Ulan madem verem oldun. Neden 12 yıl bekledin derseniz. Hep kadro, hep şartların düzeleceği yönünden sözler verildi. Bizler sözün namus olduğunu benimseyen bir toplumuz. Toplumumuzdaki karşılığı tamda budur. Ödenmek istenmeyen tediyeler, verilmeyen zamlar ve en son banka promosyonları. Hatta yerel basında da yer aldı. Banka promosyonlarında büyük vurgun. 21 trilyon para kayıp. Ben hakkımızı istedim. Bunu yüksek sesle haykırdım. Bu haberler doğruysa bizim emeğimizi, hakkımızı kim gasp etti. Hak hukuk adalet diyenler ekmeği tencerenin dibine öylemi sürüyorlar ve utanmadan birde helallik istiyorlar zehir zıkkım haram olsun. Bu haberleri sözde halkçı bir belediyede çalıştığım için okurken utandım. Üzerine üzerine gittim ve kendilerine yakışanı yaptılar" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise sözlü açıklamada bulunarak, "Büyükşehir belediyemiz bünyesinde çok sayıda çalışanımız var. Biz kimseyi haksız yere işinden etmemişizdir. Eğer haksızlık olduğunu iddia ediyorsa yasalar açık, mahkemeler orada tüm yasal haklarını kullanabilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title