Haberler

İshak Gazel: Yeni Türkiye İdealine Uygun Gençlik Yetiştireceğiz

Kütahya protokolü, Ensar Vakfı Kütahya Şubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kütahya protokolü, Ensar Vakfı Kütahya Şubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar duasını Salih Kalkan'ın yaptığı, Fuar Alanı Havuzbaşı Tesisleri'ndeki iftar yemeğine, Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, 23. Dönem İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Remzi Günay, Ensar Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Bilal Cicavoğlu ve Ali İhsan Özdemir, bazı daire müdürleri ile davetliler katıldı.

Ensar Vakfı Şube Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, "Yeni Türkiye idealine uygun gençlik yetiştirmek için çalışacağız" şeklinde konuştu.

İftar sonrası Ensar Vakfı'na yaptıkları desteklerden dolayı yardımseverlere birer hediye plaketi takdim edildi.

Yalçın Erden'in plaketini Vali Şerif Yılmaz, Ercan Özçınar'ın İstanbul milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Mesut Kaymak'ın AK Parti Kütahya milletvekili Şükrü Nazlı ve İsmail Atagün'ün plaketini de AK Parti Kütahya milletvekili İshak Gazel takdim etti.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Gazel Ak Parti Türkiye Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title