Haberler

Huzurevi Sakinleri Sağlıklı Yaşam İçin Spor Yaptı

Huzurevi sakinleri sağlıklı yaşam için spor yaptı Bilecik'te "Genciyle Yaşlısıyla Hareketleniyor etkinliğiBİLECİK - Bilecik'te huzurevi sakinleri "Genciyle Yaşlısıyla Bilecik Hareketleniyor" adlı etkinlik kapsamında spor yaptı.

Huzurevi sakinleri sağlıklı yaşam için spor yaptı

Bilecik'te "Genciyle Yaşlısıyla Hareketleniyor etkinliği

BİLECİK - Bilecik'te huzurevi sakinleri "Genciyle Yaşlısıyla Bilecik Hareketleniyor" adlı etkinlik kapsamında spor yaptı.

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliğinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Huzur Evi'nde gerçekleştirilen programda, açma-germe hareketlerinin yanı sıra çeşitli sportif faaliyetler yapıldı. Huzurevi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte; Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Görevlisi Eğitmen İlker Çınar, Bilecik Belediyesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezilerinden Spor Eğitmenleri Büşra Gülmez ve Gülşah Pekince, huzurevi sakinleri ile spor yaptı ve bilgilendirmelerde bulundular.

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan gerçekleştirilen faaliyetler hakkında yaptığı açıklamada; Bilecik Belediyesi'nin birçok alanda güzel çalışmalar gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Bilecik Belediyesi olarak 4 yıldır bu hizmeti bizler huzurevi sakinleri ile buluşturuyorduk zaten. Bilecik'te, projeyi artık sürekli şekilde gerçekleştiriyoruz. Yani artık her yıl Mayıs ayındaki Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında değil de sürekli olarak haftada bir gün bu etkinliği düzenliyoruz. Her hafta çarşamba günleri saat 10: 00 ile 11: 00 arasında yapıyoruz. Bununla birlikte huzurevi sakinlerimizin bu faaliyetleri bütün haftaya yaymalarını amaçlıyoruz ve bu şekilde çalışıyoruz. Huzurevi sakinlerimiz etkinliğimize büyük ilgi gösteriyor ve son derece memnun oluyorlar" ifadesini kullandı.

Huzurevi çalışanları ve sakinlerinin hep birlikte spor yaptığı etkinlikte uzman eğitmenler sağlıklı ve sporla yaşam konularında bilgilendirmelerde bulundular. Huzurevi sakinleri ve yetkilileri de gerçekleştirilen etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title