Haberler

Hayırsever İşadamından Başkan Özgüven'e Ziyaret

Konya’nın Ereğli ilçesinde hayırsever işadamı Abdullah Özdoğan, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

Konya'nın Ereğli ilçesinde hayırsever işadamı Abdullah Özdoğan, Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti.

Kardeşi Nizamettin Özdoğan ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Özdoğan ile birlikte Başkan Özgüven'i ziyaret eden iş adamı Abdullah Özdoğan, "Allah nasip ederse Ereğli'ye daha çok hayırlarda bulunmak istiyorum" dedi.

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve İlçe Tarım Müdürü Orhan Soylu ile birlikte Ereğlili hayırsever işadamı Abdullah Özdoğan'ı makamında ağırlayan Başkan Özgüven, "Ereğlili hemşerimiz hayırsever işadamı Abdullah Özdoğan'a yaptığı hayırlar için teşekkür ediyorum. Kendisinin adını Ereğli'de ölümsüzleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Özdoğan'ın Ereğli'den uzun yıllar ayrı olduğunu ancak kalbinin Ereğli'de olduğunu ifade eden Özgüven, "Kendisi Ereğli'de birçok hayır yapmış değerli bir hemşerimizdir. Ablasının cenazesi için Ereğli'ye gelen değerli hemşerimiz son olarak İlçe Tarım Müdürlüğü binası için arsa bağışında bulunmuştur. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bilgili, kültürlü bir insan olan Abdullah amcamızın fikir ve düşüncelerinden her zaman faydalanacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Özdoğan ise, amcasının 40 yıldır Ereğli'den uzak olduğunu ancak Ereğli'den hiç kopmadığını söyledi ve amcasının her türlü hayır işinde yer alacağını belirtti.

Ereğlili hayırsever işadamı Abdullah Özdoğan, Ereğli'de olmaktan ve ağırlanmaktan mutlu olduğunu belirterek, "40 yıl önce bıraktığım Ereğli ile şimdiki Ereğli arasında farklar var. Bu şehrin gelişimine hayırlarımızla katkı sağlamaya devam edeceğim. Benim naçizane fikirlerimi, düşüncelerimi dinleyen Kaymakam ve Başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran da, hayırsever işadamı Abdullah Özdoğan ile tanışmaktan mutlu olduğunu kaydederek, insanların hayırsever olmasının güzel bir davranış teşkil ettiğini vurgulayarak Özdoğan'a teşekkür etti.

Hayırsever işadamı Abdullah Özdoğan Ereğli'ye yaptığı katkılar nedeniyle Belediye Başkanı Özkan Özgüven tarafından plaketle onurlandırıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Özdoğan Mehmet Özkan Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title