Haberler

HAK-İŞ Başkanı Arslan: "15 Temmuz, Türkiye'nin çok önemli bir kilometre taşıdır"

Güncelleme:

HAK-İŞ Başkanı Arslan: "15 Temmuz, Türkiye'nin çok önemli bir kilometre taşıdır"

ANKARA - 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yıl dönümün dolayısıyla Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu o gece şehit ve gazi olan vatandaşları andı. 15 Temmuz gecesinin Türk Halkı'nın birliğini pekiştirdiğini belirten HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, "15 Temmuz, Türkiye'nin çok önemli bir kilometre taşıdır. Başarısız bir darbe girişimi olarak milletin, darbecilere karşı verdiği bir derstir" dedi.

HAK-İŞ, FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıl dönümünde Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda bulunan 15 Temmuz Şehitliği'nde anma töreni gerçekleştirdi. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve konfederasyon üyelerinin katıldığı program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

15 Temmuz darbe girişiminin milletin darbe girişiminde bulunanlara verdiği bir ders olduğunun altını çizen HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, "Bu topraklarda emelleri olan hainlerin, içerden ve dışardaki birtakım taşeronlarının marifeti ile Türkiye'ye yaşatmak istedikleri ihaneti boşa çıkardık. 15 Temmuz, Türkiye'nin çok önemli bir kilometre taşıdır. Başarısız bir darbe girişimi olarak milletin, darbecilere karşı verdiği bir derstir. 15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştirmek isteyen ihanet şebekeleri ne yazık ki Türk Silahlı Kuvvetleri'nin onurlu üniforması içerisinde saklanarak adeta Türk Milleti'ne kan kusturdular" ifadelerini kullandı.

Darbe girişiminde Türk Milleti'nin sadece, Türkiye'de bulunan terör örgütü üyeleri ile değil yurt dışındaki destekçilerini de bozguna uğratıldığını dile getiren Arslan, "Türkiye'deki üyeleri ile 15 Temmuz hain darbe girişimi sadece içerideki ihanet şebekelerinin değil, ne yazık ki NATO'da ve belli bölgelerde müttefikimiz olduğunu iddia eden ülkeler başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere, NATO karargahında planlanmış bir ihanet darbesinin adıdır 15 Temmuz. Yendiklerimiz sadece bu ülkedeki FETÖ'nün uşakları değil. Yendiklerimiz dünyanın süper gücü ve NATO'nun içerisindeki bir kısım ihanet şebekeleridir. Bunu darbe gecesi başarılı olamayan hainler NATO karargahında toplandılar, ABD'de toplandılar" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
title