Haberler

Hacılar Belediyesinde Bayramlaşma

Kurban Bayramının ikinci gününde Hacılar Belediyesinde bayramlaşma töreni programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kurban Bayramının ikinci gününde Hacılar Belediyesinde bayramlaşma töreni programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Hacılar Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, AK Parti İl Başkanı Cahit Özden, AK Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, Belediye Meclis üyeleri, Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, işadamları ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, bayramlaşma töreninde kendilerini yalnız bırakmayan Bakan Yıldız'a teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Cahit Özden ise, bayram günlerinin birlik ve beraberlik duygularını artırdığını belirterek, "Bu güzel günde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Ardından söz alan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici de, bayramların birliğin, beraberliğin, paylaşmanın en yoğun yaşandığı anlar olduğunu belirterek, belediye olarak ilçede yardımlaşmayı en üst seviyede yaşadıklarını söyledi.

Hacılar Kaymakamı, Yasin Tikdağ ise, Hacılar'da görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Kurban Bayramının ilçe genelinde büyük bir huzurla geçtiğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Pelin Gündeş Bakır da, bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğuna dikkat çekerek, İslam dünyasının sıkıntılı olduğunu, bir an önce tüm Müslüman ülkelerin huzura kavuşması temennisinde bulundu.

Son olarak söz alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da, Hacılar ilçesinde 11 yıldır bayramlaşma programı düzenlediklerini, bu geleneğin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek, Hacılar Belediyesi'nin bayram öncesi aldığı tedbirlerden dolayı Belediye Başkanı Doğan Ekici ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Bakan Yıldız ayrıca tezkere konusuna değinerek "Bu tezkere ülkemizi bir savaşa sürüklemek için değil lüzumu halinde kendimizi korumak için çıkarılmıştır" diye konuştu.

Bayramlaşma töreni Necmettin Nursaçan'ın duasının ardından protokolün vatandaşlarla bayramlaşması ile son buldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Taner Yıldız Nevzat Doğan Ak Parti Hacılar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title