Haberler

Cumhuriyet'in 98. yılı Başkent'te coşkuyla kutlandı

Güncelleme:

Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet'in 98. yılı, başkent Ankara'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Başkent'in cadde ve bulvarlarını Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatan ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında da billboardlar ve afişlerle kutlama mesajları yayımladı. Cumhuriyet Marşları gün boyu Ankara Metrosu ve otobüslerde çalınırken, EGO'ya ait toplu taşıma araçları da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ücretsiz olarak hizmet verdi. Cumhuriyet Bayramı törenleri kapsamında devlet erkanı ile Anıtkabir'i ziyaret eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet'in 98. yıl dönümünü sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı videolu paylaşımla da kutladı. Başkan Yavaş paylaşımında, "98 yıl evvel Ankara'da açtığın bağımsızlık yolundan bugün ilk günkü heyecanla yürüyoruz. Yaşımız hep genç, başımız daima dik. Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarına Cumhuriyet'in Ankara'sından selam olsun. 98 yıldır değeri giderek artan bu armağanı korumaya ve daima ileri taşımaya devam edeceğiz. Yaşasın Cumhuriyet" dedi.

Kutlamalar Ceylan Ertem ve Kuvayi Milliye Destanı Oratoryosu konseri ile başladı

Cumhuriyet Haftası etkinliklerine iki muhteşem konserle başlayan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı, Arcadium AVM arkasında bulunan alanda "Ceylan Ertem" konseri, Gençlik Parkı'nda "Kuvayi Milliye Destanı Oratoryosu" düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Bozkurt, Başkentlileri yaz boyunca ünlü sanatçılarla buluşturduklarının altını çizerek, "Sezonun son açık hava konserlerini de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyetin 98'inci kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Bu çerçevede 3 gün boyunca birbirini tamamlayan etkinliklerimiz olacak. Ankaralılara ve tüm Türkiye'ye kutlu olsun. Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşasın" dedi.

Büyükşehir Belediyesi BUGSAŞ tarafından Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde (AŞTİ) de sürpriz bir flash mob etkinliği düzenlendi. Her gün on binlerce yolcunun kullandığı AŞTİ, Ankara Sanat Merkezi'ne bağlı profesyonel ve amatör sanatçılar tarafından seslendirilen Ankara Marşları ve türküleriyle yankılandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyet Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title