Haberler

Binali Yıldırım'ı duygulandıran açılış

Güncelleme:

Binali Yıldırım'ı duygulandıran açılış Refahiye'de Bahar Yıldırım Sağlık Meslek Yüksekokulu'nun açılış töreni gerçekleşti Erzincan'ın Refahiye ilçesinde hayırsever bir işadamının destekleriyle yapılan ve AK Parti Genel başkan vekili Binali Yıldırım'ın annesinin adının verildiği Bahar...

Binali Yıldırım'ı duygulandıran açılış

Refahiye'de Bahar Yıldırım Sağlık Meslek Yüksekokulu'nun açılış töreni gerçekleşti

ERZİNCAN - Erzincan'ın Refahiye ilçesinde hayırsever bir işadamının destekleriyle yapılan ve AK Parti Genel başkan vekili Binali Yıldırım'ın annesinin adının verildiği Bahar Yıldırım Sağlık Meslek Yüksekokulu'nun açılış töreni gerçekleşti. Törende kürsüde konuşma yapan Binali Yıldırım, 37 yaşında hayata veda eden annesinin adını andığı anlarda duygulandı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi bünyesinde Refahiye ilçesinde 2 bölümle eğitim öğretim vermeye başlayan ve bir hayırsever tarafından binası yaptırılan Bahar Yıldırım Sağlık Meslek Yüksekokulu'nun açılışı yapıldı.

Törene AK Parti Genel başkan vekili Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Vali Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, işadamları, akademisyenler, öğrenciler ve ilçe halkı katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, açılışı yapılan Bahar Yıldırım Sağlık Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler aktardı.

Daha sonra yüksekokulun binasını yaptıran hayırsever işadamı Özcan Halaç, kısa bir konuşma yaparak neden Refahiye'de bunu yaptıklarının hikayesini anlattı.

Binali Yıldırım Halaç'a katkılarından dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Son olarak kürsüde hitap eden AK Parti Genel başkan vekili Binali Yıldırım, kendisi lisedeyken 37 yaşında hayata veda eden annesinin adını andığı anlarda duygulandı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek okul katılımcılar tarafından ziyaret edildi.

Sınıflarda üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Binali Yıldırım, kısa süre sohbet etti.

Yıldırım Refahiye'deki programın ardından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 2021 - 2022 Akademik yılı açılış törenine katılmak üzere Erzincan'a hareket etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım AK Parti Refahiye Erzincan Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title