Haberler

Ağrı Dağı eteklerindeki İrem Bağları havadan görüntülendi

Güncelleme:

- Ağrı Dağı eteklerindeki İrem Bağları havadan görüntülendi Doğu'nun Çukurova'sı Iğdır'da ve Ağrı Dağı'nın eteklerinde yer alan İrem Bağları, sarı, kahverengi, yeşil ve kırmızı tonlarıyla doğa severlere ve fotoğrafçılara adeta masalsı bir sonbahar keyfi sunuyor.

- Ağrı Dağı eteklerindeki İrem Bağları havadan görüntülendi

IĞDIR - Doğu'nun Çukurova'sı Iğdır'da ve Ağrı Dağı'nın eteklerinde yer alan İrem Bağları, sarı, kahverengi, yeşil ve kırmızı tonlarıyla doğa severlere ve fotoğrafçılara adeta masalsı bir sonbahar keyfi sunuyor.

Iğdır Merkez Melekli kasabası sınırları içinde yer alan ve her mevsim doğa severlerin uğrak yeri olan İrem Bağları sonbahar mevsiminde de renk cümbüşüne büründü. Sahip olduğu 5 bin 137 metre yüksekliğiyle yurdun en yüksek noktası olan Ağrı Dağı'nın eteklerinde yer alan İrem Bağları, sonbaharın gelmesiyle yaprak döken ağaçlar; sarı, kahverengi, yeşil ve kırmızıya bürünerek renk görseli oluşturuyor. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu bu yer doğa severlerine de farklı bir deneyim kazandırıyor. İrem Bağları, farklı türden meyve ağacı ile söğüt ve kavak ağaçlarını da içinde barındırıyor. Fotoğraf ve gezi meraklılarının da ilgi odağı olan İrem Bağları, ziyaretçilerini bekliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ağrı Dağı Çukurova Iğdır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title