Haberler

Görevden Uzaklaştırılan Başkan Özdemir: Boyu Eğmeyeceğiz

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir, belediyenin Ramazan etkinliğinde konuştu "boyun eğmeyeceğiz"

Sabri Özdemir, Hükümeti eleştirdi

Batman Belediyesi Eş Başkanlık görevinden uzaklaştırılan Sabri Özdemir, belediyenin Ramazan etkinliğinde yaptığı konuşmada baskılara boyun eğmeyeceklerini söyledi.

Batman Belediyesi tarafından kentte bulunan parklarda yapılan Ramazan etkinlikleri Yeşiltepe Mahallesinde yer alan Mele Abdullah Timokî Parkında verilen konserle devam etti.

Gecede Şerzad Aslan ve Çocuk Korosu sahne aldı. Etkinliklere görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir HDP ve DBP Batman il yöneticileri katıldı.

Çok sayıda kişinin katıldığı etkinlikler gece geç saate kadar sürdü.

"HALKIN İRADESİNE İPOTEK KONULMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Etkinlikte konuşan görevden uzaklaştırılan Sabri Özdemir yaşanan çatışmalı sürece dikkat çekerek, "Batman Belediyesi olarak bu kutlu Ramazan ayı nedeniyle halkımız ile bir araya gelmek istedik. Her ne kadar bu etkinlikler ile biraz olsun eğlenmek istesek bile zor bir dönemden geçiyoruz. Akp hükümeti bütün gücüyle partinize ve halkımıza saldırıyor. Bununla da yetinmeyen hükümet şu an sizlerin oyları ile Ankara'ya giden vekilleri meclisten atmaya ve onları cezaevlerine göndermeye çalışıyor ve halkın seçtiği Belediye Eş Başkanlarını görevden uzaklaştırıp, Belediye yönetimini ele geçirmek istiyor. Bu durumda bizim buna karşı sesimizi yükseltmemiz gerekiyor. Bu Belediyeler ve bu Milletvekilleri sizin oylarınız ile sizin haklarınızı savunmak için seçildi. Belediyelerimizin ve vekillerimizin fikirlerinden başka hiçbir suçu yoktur. Halkımızın yanında durup bu halkın iradesine ipotek konulmasına izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title