Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Edirne Milletvekili adayı Şemsettin Emir, iş adamları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle buluştu.

AK Parti Edirne Milletvekili adayı Şemsettin Emir, iş adamları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle buluştu.

Emir, DSİ Soyal Tesisleri'nde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk, Borsa Meclis Başkanı Fedai Canım, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Emin İnağ ile sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurulu üyeleri ve temsilcileriyle buluştuğu toplantıda, AK Parti'nin 13 yıllık iktidarında Edirne'ye sayısız yatırım geldiğini söyledi.

Geçmişte yatırım alamayan Edirne'nin AK Parti hükümetiyle yatırım almaya başladığını öne süren Emir,  "Çok şükür bizim Edirne'nin her köşesinde ceketimizi asacağımız bir çivimiz var. Diğerleri ne yapmış. Edirne'de bir tane çaktıkları çivi, göstersinler. Bunların bir tek çivisi yok. İnadına dedemin partisi demeyi bırakın, hizmete, geleceğimize oy verelim" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni dönemde Edirne'ye büyük katkıları olacağını ifade eden Emir, Edirneliler'in kente daha çok yatırım gelmesi için oylarını ideolojiye değil hizmete vermesi gerektiğini kaydetti.

Edirne için bir ve beraber olma vakti olduğunu vurgulayan Emir, şunları kaydetti:

""Siyaset millete hizmet için yapılır. Kim Edirne'nin önünü tıkarsa bir tekme de ben atarım. Kimse Edirne'nin önünü kapayamaz. Artık kol kola girmeliyiz. Edirne için çalışmalıyız. STK'lara sesleniyorum. Bundan sonra Ankara'da bir şeye ihtiyacınız olduğunda ben varım. Edirne'yi birlikte ileriye taşırız. Edirne'ye yeni iş alanları açmak için birlikte çalışmalıyız. Çalışmayan STK varsa ben gelip onun çalışması için mücadele vereceğim. Edirne için benden ne isterseniz isteyin, hepsini yerine getirmek için çalışacağım."

-CHP'yi eleştirdi

Emir, muhalefet Partisi CHP'nin bundan önceki seçimlerde iki milletvekili çıkarttığını hatırlatarak "Muhalefet partisi iki milletvekili çıkartıda ne oldu. Ben geçen gün Kemal Değirmendereli'ye sordum, (ne yaptın) diye.  9 tane soru önergesi vermiş. Sadece bu… Bütün hizmeti bu…Muhalefet de olsan Edirne'nin hakkını hukukunu Ankara'da arayasın diye gönderdi Edirneliler seni. Birde bir arkadaşımız da Belediye Başkanı olmak için iki yıl sonra feri döndü. Edirneliler seni Edirne'nin hakkını hukukunu aramak için Ankara'ya gönderdi. Geri gelip Belediye Başkanı olasın diye değil. Şimdi hala ideolojiyle, dedemin partisi söylemleriyle Edirnelilerden destek istiyorlar. Edirnelileri artık çocuklarının geleceğini geleceği için AK Parti'ye destek verecektir."

Edirne'de yeni fabrikaların kurulması gerektiğini, gençlerin iş bulması gerektiğini de dile getiren Emir, "Hep birlikte yürüyerek gençlerimizin başka illere gitmesinin önüne geçeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Şemsettin Emir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title