Haberler

Forum Trabzon'un Ramazan Etkinliklerini 7'den 70'e Herkes Çok Sevdi

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden Forum Trabzon, bölge halkına keyifli bir Ramazan yaşatmak için renkli ve keyifli etkinliklerin yer aldığı bir program düzenledi.

Forum Trabzon, Ramazan etkinlikleri kapsamında her gün Osmanlı Macuncusu ve Şerbetçisi, Pamuk Şekerci gibi eski Ramazanları hatırlatan konuklarını ağırladı. Dev ekibiyle Suzan Kardeş şarkılarını sevenleriyle bir ağızdan seslendirirken başarılı yazar Sunay Akın da keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Forum Trabzon ziyaretçileri ünlü komedyen İsmail Baki'nin esprileriyle kahkahaya boğuldu ve Kolektif İstanbul grubunun müziğiyle mest oldu. Ziyaretçiler Ramazan boyunca devam eden Fasıl Dinletisi ile adeta geçmişe yolculuğa çıkarken çocuklar onlara özel atölyelerde yeteneklerini sergiledi ve 7'den 70'e tüm Trabzonlular Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu'nu hep birlikte izledi.

Forum Trabzon'un Ramazan etkinlikleri 11 Ayın Sultanı'nın tadını çıkarmak isteyenlerden büyük ilgi gördü. Keyifli ortamı ve Ramazan'a özel etkinlikleriyle Forum Trabzon, yine bölgenin çekim noktası olmayı başardı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Bölgesi Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title