Haberler

Fagiad'dan Açıklama

Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanı M. Serkan Erdik, Fatsa’nın sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif açıdan gelişme kaydetmesi için sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü söyledi.

Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanı M. Serkan Erdik, Fatsa'nın sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif açıdan gelişme kaydetmesi için sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü söyledi.

Seçim süreci dolayısıyla belediye başkan adaylarının derneklerini ziyaret ettiğini ve bu ziyaretlerin görüş alış verişi bakımından son derece yararlı geçtiğini ifade eden Serkan Erdik, söz konusu görüşmelerin seçimden sonra da devam etmesini arzuladıklarını belirtti. Bundan birkaç yıl önce Fatsa'da sivil toplum kuruluşlarının sadece bir tabeladan ibaret olduğunu hatırlatan Erdik, "Ancak gelinen noktada FAGİAD'ın da içinde bulunduğu sivil toplum kuruluşları, çalışmalarını gözle görülür biçimde hızlandırarak Fatsa'ya katkı sağlamaya çalışıyorlar. Çalıştıkça da başta siyasi partiler olmak üzere birçok çevrenin dikkate aldığı ve görüşlerinin sorulduğu bir hale geliyorlar. Bundan mutluluk duymamak mümkün değildir. FAGİAD olarak Fatsa'da işsizliğe çözüm bulma gayretindeyiz. KOSGEP'le birlikte yürüttüğümüz Genç Girişimciler Kursu'nda bu güne kadar 240 insana sertifika verdik. Bu tür çalışmalarımız elbette devam edecektir. Öte yandan sosyal ve kültürel hayatı canlandırma adına yaptığımız faaliyetlere bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da önem vereceğiz. Mart ayında değerli sanatçımız Fuat Saka'yı Fatsa'ya getireceğiz. Ayrıca önümüzdeki günlerde Fatsa'da bulunan çeşitli kuruluşlarla birlikte, ilköğretim okulu 8. sınıf öğrencileri için çeşitli spor dallarında organizasyonlar düzenleyeceğiz. Böylece sporu teşvik ve geleceğin sporcularını yetiştirme noktasında üzerimize düşeni yapmış olacağız. Fatsa'nın turizm potansiyelini harekete geçirmek için çeşitli çalışmalarımız olacak. Fatsa'nın değerlerini yine Fatsalılarla buluşturacak yeni bir proje hazırlıyoruz. Özellikle bilim, sanat ve spor alanında Fatsa'nın yetiştirdiği değerleri 'Başarı Hikayeleri' adı altında her iki ayda bir ağırlayacağız. Bunu yaparak aynı zamanda değerlerimizi onurlandıracağımızı düşünüyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title