Haberler

Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Yönetiminden Rektör Çalış'a Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Kayseri Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ve yönetim kurulu üyeleri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'ı ziyaret ederek, "2021 Ahi Evran Yılı" etkinlikleri kapsamında verdikleri desteklerden ve düzenlenen etkinliklerden dolayı teşekkür etti.

Kayseri Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ve yönetim kurulu üyeleri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'ı ziyaret ederek, "2021 Ahi Evran Yılı" etkinlikleri kapsamında verdikleri desteklerden ve düzenlenen etkinliklerden dolayı teşekkür etti.

Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan beraberindeki Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alparslan ve Halıcılar Odası Başkanı Ercan Efilti ile ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'ı makamında ziyaret ettiler. Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ziyarette yaptığı konuşmada ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'a, "2021 Ahi Evran Yılı" etkinleri kapsamında ERÜ'de düzenlenen etkinlikler ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da ziyarette yaptığı konuşmada Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Erciyes Üniversitesi olarak Ahi Evran'ın bıraktığı Ahilik kültürüne bağlı genç nesiller yetiştirmek için sadece bu yıl değil, her yıl düzenleyeceğimiz etkinlikler ile Ahilik kültürüne sahip çıkacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Alan tarafından Rektör Çalış'a plaket takdim edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title