Haberler

Eskişehir'de 19 Mayıs'a Coşkuyla Kutlama

Güncelleme:

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler bayram coşkusunu zirveye çıkaracak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Spor Şenlikleri ile başlayan hafta, 19 Mayıs'ta birbirinden özel etkinlikler ile tamamlanacak.

Gökmeydan Spor Kampüsü'nde gerçekleştirilen 3x3 Sokak Basketbolu Şenliği'nde 14-26 yaş arası gençler, erkekler ve kadınlar takımlar halinde mücadele etti.

Elemelerin tamamlandığı 3x3 Sokak Basketbolu Şenliği'nde, final maçı ise 19 Mayıs'ta yapılacak. Final maçıyla birlikte şampiyon ve dereceye giren takımlara ödülleri verilecek. Osmangazi Spor Sahasında başlayan Açık Alan Kadınlar Voleybol Müsabakaları ve badmintonda da final mücadelesi ve ödül töreni 19 Mayıs'ta yapılacak.

Spor Şenlikleri kapsamında 19 Mayıs saat 14.00'te Porsuk Çayı Köprübaşı mevkiinde her yıl büyük heyecana sahne olan Gençlik Kupası Dragon Yarışları yapılacak.

Ayrıca yine 19 Mayıs akşamı 21.00'de Porsuk Çayı'nda teknelerle Fener Alayı geçişi düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde 20.00'de düzenleyeceği 19 Mayıs Özel Konseriyle sanatseverler ile buluşacak.

Büyükşehir Gençlik Merkezi, 18 Mayıs 20.00'de Yunus Emre Kültür Merkezi'nde 19 Mayıs'a Özel Gençlik Korosu ile sahne alacak. 19 Mayıs'ta ise Mersin, Hatay, İzmir Büyükşehir ile Bilecik, Çanakkale ve Edirne Belediyelerinin ortak düzenlediği 19 Mayıs online satranç turnuvasında 17.00-21.00 saatleri arasında satrançseverler bir araya gelecek.

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı Amfi Tiyatroda Şatoda Müzik Gençlik Korosu, 19 Mayıs Konseri düzenlenecek. Konser, 21 Mayıs Cumartesi 15.30'da başlayacak.

Kaynak: ANKA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Eskişehir gençlik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title