Haberler

Erzin'de Öğrenme Şenliği

Hatay’ın Erzin ilçesinde milli eğitim müdürlüğünün geçen yıl başlattığı Portakal Şenliği, bu yıl Öğrenme Şenliği adıyla gerçekleştirildi.

Hatay'ın Erzin ilçesinde milli eğitim müdürlüğünün geçen yıl başlattığı Portakal Şenliği, bu yıl Öğrenme Şenliği adıyla gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinlikte birçok okulun bilim fuarında sergilediği eserler için stant hazırlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, törende yaptığı konuşmada, "Bizler beşikten mezara kadar olan eğitimdir diyen inancın nesilleri olarak ne yazık ki okumayla sınırlı tutmuş ve sınav merkezi hayat tarzımız olmuş. Hedefleri büyük olan Türkiye'nin inşallah bundan sonraki süreçte, herkesin beşikten mezara kadar öğrenmeyi istekli hale dönüşmesi, neler öğrenebilmesi için bu öğrenme şenliklerini önemsiyoruz. 7'den 70'e herkesi kavrayabileceği bir şekilde bu çalışmalarımız içerisine alacağız" dedi.

Halk Oyunları Ekibinin gösterisinin ardından, Öğrenme Şenlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarında dereceye giren öğrencilere kupa, madalya ve hediyeleri verildi.

Etkinlik, stantlarda sergilenen eserlerin gezilmesiyle son buldu.

Şenliğe Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Dörtyol Müftüsü Hüseyin Taner, okul müdürleri, öğretmenler ve davetliler katıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öğrenme Şenliği Erzin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title