Haberler

Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Arabacı."Koruma Kurulu'muzun Birinci Amacı Hükümlüleri Topluma...

"Kurulumuzun birinci amacı hükümlüleri topluma kazandırmak, iş sahibi yapmak, onların maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamaktır" dedi.

Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı,

"Kurulumuzun birinci amacı hükümlüleri topluma kazandırmak, iş sahibi yapmak, onların maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamaktır" dedi.

Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı kasım ayı toplantısı, Erciş Kaymakamlığı Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlendi.

Toplantıda konuşan Başsavcı Arabacı, kurulun amacının eski hükümlüleri topluma kazandırmak olduğunu söyledi.

Bu amaçla Erciş Denetimli Serbestlik Müdürlüğü gözetiminde kurula müracaat eden eski hükümlülere kalorifercilik kursu düzenlendiğini bildiren Arabacı, şöyle konuştu:

"Kurulumuzun birinci amacı hükümlüleri topluma kazandırmak, iş sahibi yapmak, maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamaktır. Kuruldaki üyelerle her ay bir araya gelip çeşitli değerlendirmelerde bulunuyoruz. İlçemiz malum geçen yıl acı bir deprem yaşadı. Daha sonra TOKİ tarafından yapılan yüzlerce konutta kalorifer ateşleyicisi ihtiyacı doğdu. Eski hükümlülerden gönüllü olan arkadaşlara, 'kurs verelim, bu binalarda kaloriferci olarak istihdam edelim' diye düşündük. Eski hükümlüleri hem iş sahibi yaptık hem de topluma kazandırdık."

Ardından Denetimli Serbestlik Müdürlüğü koordinesinde, Çalışma ve İş Kurumu desteğiyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 32 saatlik katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kursu verilen 9'u eski hükümlü 12 kişiye sertifikaları verildi.

Toplantıya, kurum amirleri, sivil toplum örgütlerinden oluşan Koruma Kurulu üyeleri, Erciş Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Bayrak ve hükümlüler katıldı.

Muhabir: Ali Dağer / Sıtkı Yıldız

Yayıncı: Berin Arslan Çetin - VAN

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Başsavcılığı Erciş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title