Haberler

Engelli Basketbolcular Muş'a Hazırlanıyor

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, gelecek hafta oynayacağı Muş Engelliler maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, gelecek hafta oynayacağı Muş Engelliler maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin ilk yarısında başarılı bir grafik çizerek puan cetvelinde 5. sırada yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin ikinci yarısına kendi evinde oynadığı maçlarda Ankara Büyükşehir Belediyespor maçını kaybetmişti. Adana Martı Engelliler maçını kazanarak tekrar moral bulan Mavi Beyazlı takım, liglere YGS sınavından dolayı verilen arayı iyi değerlendiriyor.

Bu haftada yerel seçimlerden dolayı ligde maç oynanmayacağını hatırlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Nurettin Özkaya, bir sonraki Muş Engelliler maçını kazanarak ligdeki sıralamalarını korumak istediklerini belirtti.

Onursal Başkan Dr. Asım Güzelbey ve eski Kulüp Başkanı Ünsal Göksen'e teşekkür eden Nurettin Özkaya, "Her iki başkanımızda bize büyük katkı sağladılar. Takımımızın bugünlere gelmesinde ikisinin de büyük emekleri var. Bu takımın oluşmasında ve engelli kardeşlerimizin kendilerini ifade etmelerinde Asım ve Ünsal başkanlarımızın emeklerini inkar edemeyiz. Her ikisine de sonsuz teşekkür ediyoruz. Ancak görevleri icabı takımı artık bize emanet ettiler. Bizlerde Gazianteplilere layık olmak için çalışacağız. Engelli kardeşlerimizin bir ümidi olup, onların sportif alanlarda da ne kadar başarılı olduklarını herkese göstermek için çalışacağız." değerlendirmesini yaptı.

Özkaya, Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi oldukça zor, çekişmeli, seyir zevki yüksek bir lig olduğunu vurgulayarak, "Bu ligde ilk yılımız olmasına rağmen engelli basketbol takımımız hem Gaziantep'i, aynı zamanda kulübümüzü en iyi şekilde temsil ediyoruz. Adana Martı takımı galibiyetinden sonra şimdi de Muş Engelli galibiyetini alıp kentimizi ve taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz." şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Büyükşehir Belediyespor Türkiye Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title