Haberler

Elazığ'da kaybolan kedisini sokak sokak arıyor

Güncelleme:

Elazığ'da kaybolan kedisini sokak sokak arıyor Kaybolan kedisini bulup getirene para ödülü verecek Elazığ'da yaşayan bir vatandaş, 3 gün önce kaybolan kedisinin bulunması için sokak sokak gezerken, kediyi bulup getirene para ödülü vereceklerini belirtti.

Elazığ'da kaybolan kedisini sokak sokak arıyor

Kaybolan kedisini bulup getirene para ödülü verecek

ELAZIĞ - Elazığ'da yaşayan bir vatandaş, 3 gün önce kaybolan kedisinin bulunması için sokak sokak gezerken, kediyi bulup getirene para ödülü vereceklerini belirtti.

Olay, 3 gün önce merkeze bağlı Rüstempaşa mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Veteriner Hekimi olan Kübra Nur Çalı 5 yıldır beslediği 'Zeze' isimli Van Kedisinin gece evin penceresinden kaçtığını fark etti. Kaçan kediyi aramaya çıkan aile, kedinin fotoğraflarını bastırarak sokak sokak gezip kedinin fotoğrafını elektrik direklerine asarak kediyi bulmaya çalıştı. Kendi çabalarıyla kediyi bulamayan Hekim Çalı, çareyi kediyi bulana para ödülü vermekte buldu. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Çalı, kedisini bulup getirene para ödülü vereceğini aktardı.

27 Haziran gecesinde kedisinin Rüstempaşa Mahallesinde kaybolduğunu belirten Kübra Nur Çalı, "Mahallenin her tarafını arayıp bütün esnaflara haber verdik ilanlar çıkartıp direklere yapıştırdık ama bir türlü bulamadık. 3 gündür sürekli arıyoruz. Ben şuan işimin başındayım ama ailem halen kedimizi arıyor. Sosyal medya üzerinden bütün arkadaşlarım ve Elazığ'da bulunan büyük sayfalar paylaşım yaptı ama henüz bir haber alamadık. Kedim 5 yaşında ve doğduğundan itibaren bizimle o bizim ailenin bir bireyiydi hatta annem onu evladı gibi görüp ondan bahsederken benim 4 çocuğum var diyordu. Kedimiz Van kedisi cinsi erkek fakat kısırdı. Şuan hastalığı devam ediyor bende onun tedavisine devam ediyordum eğer tedavisine devam edemezsem sokakta ölecek. Kediyi satmaya çalışsalar bile satamazlar çünkü hem kısır hem de hastalığı devam ediyor. Kediyi bulup getirene para ödülü vereceğiz. Adı zaten 'Zeze' ve ismine duyarlıdır. Fakat çok korkak olduğu için kaçabilir. Kedimizi görenlerin bizimle irtibata geçmelerini istiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title