Haberler

Efeler'de İncir Cup Tenis Turnuvası Başladı

Güncelleme:

Efeler Belediyesi, 40 yaş ve üzeri veteran sporcuların yarışacağı Efeler İncir Cup Tenis Turnuvası'na ev sahipliği yapıyor.

Efeler Belediyesi, 40 yaş ve üzeri veteran sporcuların yarışacağı Efeler İncir Cup Tenis Turnuvası'na ev sahipliği yapıyor.

Aydın Tenis Kulübü'nde çeşitli etkinlikler eşliğinde gerçekleşecek turnuva, 3 gün boyunca Aydın, İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir, Muğla, İzmir, Burdur, Isparta ve Sakarya gibi ülkenin birçok ilinden Efeler'e gelen veteran sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olacak.

15 Mayıs Pazar günü yapılacak kupa töreni ile son bulacak tenis turnuvasının başlama karşılaşmasını 46'ıncı ve 47'nci Dönem Bayındırlık ve İskan Bakanı, Eski Aydın Milletvekili Cengiz Altınkaya ile Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay yaptı. Altınkaya ve Atay'ın heyecanlı karşılaşması izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

"SİZLERİ EFELER'İMİZDE AĞIRLAMAK BİR ONUR"

Efeler İncir Cup Tenis Turnuvası'nın açılış töreninde konuşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Ülkemizin birçok farklı kentinden gelen sporcularımızı Efeler'imizde ağırlamak bizim için büyük bir onur. Ulusal Kurtuluş Savaşı'mızda düşmana karşı direnen ilk sivil örgütlenme bu bastığınız topraklarda gerçekleşmiştir. Böyle kutsal bir yerde tenis oynayacaksınız. Bunun da çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum" dedi.

"TENİS BİR TUTKU"

Tenis oynamaya üniversiteden mezun olduktan sonra başladığını belirten Eski Devlet Bakanı Cengiz Altınkaya da "Tenis bir tutku. Bu güzel sporu yapan herkes bu camiaya çok güzel katkılar yapıyor. Böylesine güzel bir turnuvada bizi buluşturan başkanımız Mehmet Fatih Atay'ı tebrik ediyorum. Bu işlerin de devamını diliyorum. Tenis sporu ile ilgili kanaatimiz şu ki, tenis etik değerleri yüksek bir uğraş dalıdır. Tenis dünyasında doping, şike gibi sansasyonel haberler duymazsınız. Böylesine kaliteli bir spor dalıdır. O yüzden buraya katılan herkesi bir kez daha kutluyorum. Etik değerlerin önemini bir kez daha vurguluyorum" diye konuştu.

BAŞKAN ATAY'A TEŞEKKÜR

Aydın Tenis Kulübü Başkanı Hasan Dinçer ise "Efeler Belediyesi'nin katkılarıyla, akıncılar Tenis Kulübü'nün katılımıyla düzenlenen, birbirinden değerli veteran sporcuları izleme fırsatı bulacağımız tenis şölenine hoş geldiniz. Bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"CENTİLMENCE FESTİVAL HAVASINDA BİR TURNUVA DİLİYORUM"

Turnuvaya katılan Eski Milli Futbolcu Ali Akdeniz, futbolun ardından nasıl tenise başladığını anlatarak, şunları söyledi:

"Hepimiz farklı bir spor dalından geldik. Futbol hayatımızın büyük bir alanını kapladı, ama futbolu bıraktıktan sonra tenisle tanışmam 40'lı yaşlarımı buldu. Belki beş yıl önce başlasaydım daha iyi bir rakip olabilirdim ama bu turnuvada elimden geleni yapacağım. Sizlere iyi bir turnuva diliyorum. Centilmence, festival havasında bir turnuva diliyorum."

Açılış konuşmalarından ardından yapılan halk oyunları gösterisinden sonra karşılaşmalar başladı. Turnuvanın ilk gününde keşkek ikramı da yapıldı.

Kaynak: ANKA / Yerel

Mehmet Fatih Atay Efeler Aydın Tenis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title