Haberler

DÜ'de Mezun Olanlara Konser Verildi

Güncelleme:

Diyarbakır Dicle Üniversitesi (DÜ) Devlet Konservatuarı, mezun olan öğrencilere konser verdi.

Dicle Üniversitesi (DÜ) Kongre Merkezi'nde düzenlenen konser programına, Devlet Konservatuarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Deniz Şireli, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Temel, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Düzenlenen etkinlikte mezun olan öğrencileri kutlayan Şireli, konservatuar eğitiminin özel yetenek gerektiren bir eğitim olduğunu söyledi. Şireli, "Üniversite çatısı altında almış olduğunuz bu eğitim, hayatınızın sonuna kadar size eşlik edecektir" dedi.


Konserde Devlet Konservatuarı öğretim üyelerinden Zeki Giray'ın şefliğini yaptığı, Türk Sanat Müziğinin icra edildiği konserde öğrenciler tarafından 'Çok aşığın var diyorlar, bir zifir gibi geceydi, aşk, bir zamanlar bir yer vardı' adlı eserler seslendirildi. Mezunlardan oluşan koronun seslendirdiği şarkılar izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Etkinlik, öğrencilerin hep bir ağızdan seslendirdiği şarkılarla sona erdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title