Haberler

Dtso'ya Ziyaretler Sürüyor

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ve Meclis Başkanı Ertan Taşlı'ya tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ve Meclis Başkanı Ertan Taşlı'ya tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerde göreve gelen ve DTSO Başkanı seçilen Fahri Çakır ve Meclis Başkanı seçilen Ertan Taşlı'ya ziyaretler sürüyor.

Ziyaretler kapsamında Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu başkanlığında Düzce Teknopark Yönetim Kurulu Üyeleri, Selim Yirmibeşoğlu ve OSB Yönetimi, SGK Düzce İl Müdürü Erkin Avcı, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve Yönetim Kurulu, Metin Büyük ve sanayici işadamları, Düzce Huzurevi Müdürlüğü ve sakinleri, Düzce Müftüsü Selami Emen, Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Topuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düzce Üniversitesi Kültür ve Spor Daire Başkanı Reşat Ekinci ve Girişimcilik Topluluğu Üyeleri, Mali Müşavir Yılmaz Kayıkçı ve son olarak da Düzce Krempark AVM esnafı DTSO Başkanı Fahri Çakır ve Meclis Başkanı Ertan Taşlı'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası Düzce Üniversitesi Ertan Taşlı Fahri Çakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title