Haberler

Dilovası Halk Eğitim Sergisi Açılışı Yapıldı

Dilovası Halk Eğitim Sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Dilovası Halk Eğitim Sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili Halit Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Milli Eğitim Şube Birkan Onat, Halk Eğitim Müdürü Ali Başoğlu, ilçe daire amir ve müdürleri ile davetlilerin katıldığı Halk Eğitim kursunda 124 adet kurs açıldı. Açılan kurslarda 1243 kursiyer kadın, 1059 erkek kursiyer eğitim aldı.

Dilovası Halk Eğitim Merkezi'nin her yaştan herkese kursların sergisi Belediye'nin alt katında bulunan düğün salonunda yapıldı. Sergide kursiyerlere ait eserler sergilenerek el emekleri olan dikiş nakış, işlemeler, tablolar yer aldı. Kaymakam Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili M.Halit Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay başta olmak üzere diğer protokol üyeleri kursiyerlerden bilgi aldılar. Kaymakam Hulusi Şahin, yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunun altını çizerek emeği geçen idarecilere, kurs öğreticilerine teşekkür ederek, kursiyerlerin büyük bölümünün genç kızlardan oluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Şahin "Genç kızlarımız burada aldıkları bilgi ve görgülerini yetenekleriyle birleştirerek hayat boyu kullanacakları bir çok şeyi öğreniyorlar. Bu kurslar hayatta insana lazım olan her şeyi öğreterek evinin süslemesinden tutun da, eş ve çocuğunun söküğünün dikimine, ev yemeklerinin yapımından komşuluk ilişkilerinin zenginleşmesine kadar bir çok konuda önemli beceri ve görgüler katmaktadır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hulusi Şahin Dilovası Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title