Haberler

Didim Amfi Tiyatro'da İlk Konser

Güncelleme:

Açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan Didim Amfi Tiyatro'nun ilk konseri açılışın hemen sonrasında düzenlendi. Senfoni Orkestrası'nın sahne aldığı geceye yerli ve yabancı turistler ile Didimli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan Didim Amfi Tiyatro'nun ilk konseri açılışın hemen sonrasında düzenlendi. Senfoni Orkestrası'nın sahne aldığı geceye yerli ve yabancı turistler ile Didimli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın projesi olan Didim Amfi Tiyatro, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Millet İttifakı üyesi siyasetçilerin katıldığı törenle 23 Haziran Perşembe günü açıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, Aydın Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Hüseyin Yıldız, Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve Belediye Başkan Yardımcısı E. Öznur Gündoğdu açılışa eşlik etti. Açılış törenine binlerce vatandaş da katıldı.

"DİDİM'İ DÜNYANIN EN GÜZEL TURİZM VE SANAT MERKEZİ YAPACAĞIZ"

Konser öncesi konuşma yapan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Amfi Tiyatro'nun tamamlanmasında emeği geçen Didim Belediyesi personellerine ve desteklerinden ötürü Didimli vatandaşlara teşekkür ederek, "Ben hepinize teşekkür ediyorum. Biz bu binaları yaptık ve siz buradasınız. Bize verdiğiniz destek ve güç için teşekkür ediyorum. Ben bu tabloyu geceler boyu rüyamda gördüm, hep bu tabloyu düşündüm. Biz hiçbir şeyi ayırt etmiyoruz. Bu tribünlerde oturanların siyasi kimliği bizi ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren şey sanat düşkünlüğü ve Ulu Önder Atatürk'ün yolundan ayrılmayanların burada olduğunu bilmek. Bu konser için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Didim'i dünyanın en güzel turizm ve sanat merkezi yapacağız, buna inanın çünkü biz de inanıyoruz" dedi.

Klasik müzik ile Türkiye'nin dört bir yanından ezgilerin seslendirildiği konser, Milet Antik Kenti'nden esinlenilerek yapılan Didim Amfi Tiyatro'da izleyicilerine keyifli anlar yaşattı. Sanat severler, konser sonunda Senfoni Orkestrası'nı ayakta alkışladı.

Kaynak: ANKA / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title