Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Biga İlçe Başkanı Yasin Öztürk, cumhurbaşkanı seçiminde hizmete oy verilmesini istediklerini bildirdi.

Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede Devlet Hastanesinin acil bölümünün yıkımının tamamlandığını, 13 Ağustos'ta müteahhit firmanın çalışmalara başlayacağını belirtti.

Köylere 40 bin metrekare parke taş döşendiğini, 43 bin 500 metrekare daha döşeme yapılacağını aktaran Öztürk, "İlçe Emniyet Müdürlüğü binamızın inşaatı bitti. Bir ay içinde açılışını yapacağız. Milli Eğitim alanında ise İÇDAŞ firmasının taahhüdü var. Endüstri Meslek Lisesi için iki okul inşaatı önümüzdeki aylarda başlayacak. Gümüşçay'daki okulun yıkımı başladı, yenisi yapılacak. Karabiga beldemizdeki okulun onarım işlerine başlıyoruz. Balıklıçeşme köyümüzde okul ve spor salonu inşaatı sürüyor" ifadesini kullandı.

Öztürk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmetler Merkezi'nin 1 Eylül'de yaşlılara ve çocuklara yardım kapısı açacağını ifade etti.

Biga'ya yapılan en büyük yatırım olan Kocabaş Çayı Islah Projesinin başladığına değinen Öztürk, şunları kaydetti:

"Hükümet binası inşaatı sürüyor, yıl sonu itibariyle teslim edilmiş olacak. Karabiga yolu ihalesini alan müteahhit şantiyesini kuruyor. Çevre yolu Gümüşçay kavşak inşaatı bir süredir yarım bekliyordu, bir ay içinde inşaat bitecek. Sonra da duble yolun asfalt kaplamasına geçilecek. Taşoluk Barajı kapalı sistem sulama inşaatı sürüyor. Tüm bunlar AK Parti iktidarı döneminde yapıldı. Cumhurbaşkanı seçiminde hizmete oy verilmesini istiyoruz." - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Karabiga Gümüşçay Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title