Haberler

Çaykur Rizespor Çıkış Arıyor

Kulüp Basın Sözcüsü Ferah: "Medical Park Antalyaspor maçında sadece galibiyet bizi mutlu eder"

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, sadece galibiyetin kendilerini mutlu edeceğini söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde artık hata yapa şansının kalmayacağı zor bir sürece girildiğini belirterek, "İlk yarıda üst üste alınan kötü sonuçlar bizi tehlike bölgesinin içine itti. Artık her maç final. Kaybedilen puanın telafisi yok. Ligin sonu görünüyor. Sona yaklaştıkça stres artıyor. Bir an önce tehlike bölgesinin dışına çıkmak zorundayız" dedi.

Medical Park Antalyaspor ile sezonun en zor maçını oynayacaklarını ifade eden Ferah, "Tehlike çemberinin üzerindeki rakibimiz ile deplasmanda oynayacağız. Ligin ilk yarısında kendi sahamızda oynadığımız maçta rakibimize 2-1 kaybetmiştik. İkili averaj hesaplarını da değerlendirdiğimizde kazanılmaktan başka çaremiz yok. Medical Park Antalyaspor maçında sadece galibiyet bizi mutlu eder" diye konuştu.

Yeşil-mavili ekipte sakatlıktan yeni çıkan Engin Baytar ve Hurşut Meriç'in Medical Park Antalyaspor maçında oynama ihtimalinin olmadığı öğrenildi.

Karadeniz temsilcisinin Medical Park Antalyaspor karşısında Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Viera, Ahmet Görkem Görk, Ali Adnan, Kıvanç Karakaş, Kağan Söylemezgiller, Aykut Akgün, Cernat, Liban Abdi ve Deniz Kadah muhtemel onbiriyle mücadele etmesi bekleniyor. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Medical Park Antalyaspor Aykut Ferah Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title