Haberler

Çağla, Çıkış Parçasına Marmaris'te Klip Çekti

Genç sanatçı Çağla, ilk albümünün çıkış parçasına Muğla'nın Marmaris ilçesinde klip çekiyor.

Genç sanatçı Çağla, ilk albümünün çıkış parçasına Muğla'nın Marmaris ilçesinde klip çekiyor.

Albümüyle aynı ismi taşıyan "Nasıl Yani?" isimli şarkısına klip çekmek için kamera karşısına geçen Çağla'nın daha önce bir çok ünlü şarkıcıya vokallik yaptığı öğrenildi.

Marmaris Turizm Birliği ve Marmaris Belediyesi'nin katkılarıyla Marmaris'in değişik yerlerinde yapılan çekimlerin kısa bir süre sonra müzik kanallarında yayınlanmaya başlayacağı belirtildi. Kubilay Kasap'ın yönetmenliğini, yapımcılığını Ümit Ertemiz'in yaptığı klip çekimleri İçmeler sahilinde yapıldı. Çağla'nın doğasına ve havasına hayran kaldığı Marmaris'e yönetmen Kubilay Kasap da övgüler yağdırdı.

Kasap çekim arasında Marmarisli basın mensuplarının sorularını cevaplayarak, "Hem Marmaris Belediyesi hem de Martab'ın büyük desteğini alarak bu çekimlere başladık. Biz genellikle sanatçıyla bütünleşecek işten yanayız. Çağla uzun bir süredir birçok ünlü ismin vokalistliğini yapmış bir isim, enerjisi de çok yüksek. Şarkının alt yapısında Latin ezgileri, Flamenko var aralarda. Bunları bütünleşeceği bir yer arayışına girdik. Bu sahildeki palmiyeler falan biz burayı çok sevdik. Biz bu klibin birazcık da insanlara enerji vermesini istedik. Kışın kasvetinde bu görüntüleri izlemek güzel olacak. Biraz da ironik bir iş oldu. Yazın çekmiş kışın yayınlıyor gibi algılamasın kimse. Onu da klibin altına yazacağız, bakın bu tarihte çektik diye" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Belediyesi Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title