Haberler

Antalya Büyükşehir Belediyesi izcileri, Zeytinpark'ta kampa girdi

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi izcileri, yaz tatili döneminde keyifli vakit geçirebilmek ve doğayı tanımak amacıyla Zeytinpark'ta kamp yaptı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 11-15 yaş aralığındaki izciler, yaz döneminde çeşitli aktivitelerle farklı görevler üstlenerek tecrübelerini geliştiriyor.

Belediye tarafından başlatılan izcilik faaliyetleri kapsamında izciler, kişisel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla Zeytinpark'ta kampa girdi. Doğayı yakından tanıma şansı bulan izciler, kamp etkinlikleriyle de keyifli vakit geçiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şehrin kalbinde bulunan ve izciler için iyi bir ortam sağlayan Zeytinpark'ın Antalya'nın önemli bir değeri olduğunu belirtti.

İzcilere doğa sevgisini aşılarken, doğanın korunması gereken en önemli miras olduğunu da öğrettiklerini aktaran Böcek, "Zeytinpark da içerisinde barındırdığı tüm ağaçlarla, tüm canlılarla korunması ve geleceğe bırakılması gereken bir değer. Bu nedenle kamp için bu alanı seçtik. İzcilerimizin bir sonraki kampı ağustosta gerçekleşecek." ifadesini kullandı.

Büyükşehir izcisi Emircan Teker, doğayla iç içe bir ortamda olduklarını belirtti.

Ortamı çok sevdiğini anlatan Teker, kamp yapmanın doğayı tanıma fırsatı sunduğunu kaydetti. Arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirerek sosyalleştiklerini aktaran Teker, kendilerine böyle bir imkan sağlayan belediye yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title