Haberler

Büyük Zafer'in 90. Yıl Dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Bolu'da kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Bolu'da kutlandı.

Bolu'daki ilk tören Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Garnizon ve Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Yaşar Öztürk, Bolu Belediye Başkanı Vekili İsmail Yamantürk'ün, Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı' çelenk sunmasıyla başladı.

Çelenk sunulmasının ardından törene katılamayan AK Parti Bolu milletvekili Ali Ercoşkun'un gönderdiği telgraf okundu. Bu sırada CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve bir grup CHP'li tepki göstermek amacıyla tören alanını terk etti.

Tören, protokolün halkı selamlaması, şiirlerin okunması ve askeri geçişle sona erdi.

-CHP'liler tören alanını terk etti-

CHP Bolu Milletvekili Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Partili milletvekillerinin ve yöneticilerin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın önemini kavrayamadığını öne sürdü.

Milletvekili ve yöneticilerin törene katılabilecekleri halde katılmadıklarını ileri süren Özcan, "Bu durumu kabullenemiyoruz ve Bolu Valisi'nin de bu duruma ses çıkarmamasına tepkimiz büyüktür. Bu nedenle bu törene katılmadık ve akşamki resepsiyona da katılmayacağız" dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise partisinin kongresi için Ankara'da bulunduğunu belirterek, "Bu nedenle Bolu'daki törenlere katılamadım. Yoğun faaliyetler kapsamında burada çalışmalarımız devam ediyor, bu sebeple katılamadım fakat törende bizi temsil eden arkadaşlarımız bulunuyordu. Ben de bayram kutlama mesajımı gönderdim. Bu büyük zaferin bilincindeyiz ve milletimizle aynı ruhu paylaşmaktayız" diye konuştu.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü de il dışında hasta olan bir yakınını ziyaret ettiğini ifade ederek, "Bu tür resmi ve dini bayramlardaki törenlere katılmaya özen gösteriyoruz fakat il dışında olduğumuz için iştirak edemedik. Bir mazeret bildirmek değil, zaten akşam resepsiyonumuz var, oraya katılmak için yetişmeye çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın ise ailesiyle il dışında bulunduğu için törene katılamadığını anlatarak, "Beni ve partimizi temsil eden il ve ilçe başkanlarımız oradaydı. Benim bulunmadığım zaman onların beni temsil etmesi gibi bir durum var. Bu konuda kutlama mesajımı da yayınladım. Biz 30 Ağustos Zafer Bayramı ruhuna sahip insanlarız ve bu zaferin Türk milleti için önemini ve değerini bilmekteyiz" ifadelerini kullandı.

Bu arada, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yurt dışı temasları kapsamında Almanya'da bulunduğu öğrenildi.

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş / Emin Gürbüz

Yayıncı: Kemal Kaymak - BOLU

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Yaşar Öztürk İbrahim Özçimen Ak Parti Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title