Haberler

Bingöl'de Çiftçilere Özel Seminer

Güncelleme:

Bingöl Ziraat Odası Başkanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, çiftçilere yönelik seminer düzenledi.

Bingöl Ziraat Odası Başkanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından çiftçilere yönelik seminer düzenlendi.

Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karaarslan, tarımsal danışmanlık faaliyetleri kapsamında Garip köyünde düzenlenen seminerde, ürünlerde daha fazla verim alınması konusunda bilgi verdi.

Karaarslan, 200 çiftçinin danışmanlık hizmeti talebinde bulunduğunu belirterek, Bingöl'de çiftçileri bilgilendirmeye devam edeceklerini söyledi.

Karaarslan, şunları kaydetti:

"Tarımsal danışmanlık hizmetimiz birinci yılını doldurdu. Verilen danışmanlık hizmeti çiftçilerimiz tarafından olumlu karşılandığını yapılan geri dönüşlerde gözlemledik. Bu kapsamda şimdiye kadar 200 dilekçe ile çiftçilerimiz danışmanlık hizmeti talebinde bulundu. Çiftçilerimizin ürünlerinde daha fazla verim alması için bilgilendirme ve eğitim faaliyetlerimiz devam edecektir."

Ziraat Mühendisi Erdoğan Yener de çiftçileri tarımsal desteklemeler ve ürün veriminin artırılması konusunda bilgilendirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Karaarslan Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title