Haberler

Beşiktaş'ın Sezon Öncesi Maç Karnesi

Bülent Aslan - Beşiktaş, yarın başlayacak Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonu öncesi 2'si resmi toplam 11 maç oynarken, sadece 1 yenilgi aldı.

Bülent Aslan - Beşiktaş, yarın başlayacak Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonu öncesi 2'si resmi toplam 11 maç oynarken, sadece 1 yenilgi aldı.

Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı 9 maçın yanı sıra, 2 de UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu maçı oynadı. Bu karşılaşmalarda 7 galibiyet alan "Kara Kartallar", 3 kez berabere kaldı, 1 kez de mağlup oldu.

Tek mağlubiyetini Alania ile deplasmanda yapılan UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu rövanş maçında 2-0'lık skorla alan Beşiktaş, oynadığı 11 maçta rakip fileleri 26 kez havalandırdı, kalesinde ise sadece 6 gol gördü.

-EN GOLCÜSÜ QUARESMA-

Beşiktaş'ın sezon öncesinde oynadığı hazırlık maçlarında en golcü futbolcusu Portekizli Ricardo Quaresma oldu.

Quaresma, cezası nedeniyle UEFA Avrupa Ligi ön elemesindeki 2 maçta da forma giyemezken, diğer maçlarda toplam 6 kez rakip fileleri havalandırdı.

Siyah-beyazlılarda, Quaresma'yı 3 golle Hugo Almeida izlerken, Filip Holosko, Simao Sabrosa, Fabian Ernst, Tomas Sivok, Guti Hernandez ve Veli Kavlak ise 2'şer gol kaydetti. Beşiktaş'ta İbrahim Toraman, Bebe, Sidnei, Burak ve Aurelio ise 1'er gol attı.

-MAÇLAR VE SONUÇLARI-

Beşiktaş'ın sezon öncesi oynadığı 11 maç ve sonuçları şöyle:

Beşiktaş-Austria Salzburg: 3-1

Beşiktaş-Pinzgau... ... ... : 8-0

Beşiktaş-Atletico Madrid. : 1-0

Beşiktaş-Granada... ... ... : 0-0

Beşiktaş-Ergotelis... ... . : 2-1

Beşiktaş-Otelul Galati... : 1-1

Beşiktaş-Uerdingen... ... . : 5-1

Beşiktaş-Alania... ... ... . : 3-0

Alania-Beşiktaş... ... ... . : 2-0

Beşiktaş-Sarıyer... ... ... : 3-0

Beşiktaş-Kartalspor... ... : 0-0

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title