Haberler

Batmanlı Hakemler Süper Lig Yolunda

Güncelleme:

Batmanlı hakemler Yavuz Çetin ve Özcan Çiçek, Merkez Hakem Komitesi tarafından aldıkları puanla Süper Lig maçlarını yönetme sıralamasına girdiler.

Adım Adım Süper Lige

Batmanı ülke genelinde temsil eden Ulusal Hakem Yavuz Çetin ve Ulusal Yardımcı Hakem Özcan Çiçek, 2015-2016 futbol sezonunu kapatırken sergiledikleri başarılı performanslarıyla önümüzdeki yıl Süper Lig maçlarını yönetecek hakemler sıralamasında yer aldıkları öğrenildi.

2015-2016 futbol sezonunda zorluk derecesi yüksek 17 maçı başarılı bir şekilde yöneten hakemleri, bu maçların neticesinde Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Komitesi tarafından tam not aldılar.

MHK'nın gözdesi haline Batmanlı hakemlerin, bu sezon yönettikleri 17 maçın 1 Süper lig olurken, ikisi PTT 1. Lig, onüçü 2. Lig ve biri de 3. Lig maçı oldu. Çetin ve Çiçek'in, bu başarılı performansı kendilerini ülke sıralamasında üst seviyelere taşırken, genç hakemler Süper Lig'in kapısını ardına kadar araladılar.

Öte yandan Yavuz Çetin ve Özcan Çiçek'ten oluşan ekibe bir diğer Batmanlı isim olan Ramazan Onat'ın da ekleneceği ve ortaya çıkacak olan Batman hakem triosunun önümüzdeki sezon Batmanı üst klasmanlarda temsil edeceği öğrenildi. Murat Ezgin/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title