Haberler

Başkan Zorluoğlu Akçaabat'taki çalışmaları yerinde inceledi

Güncelleme:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Bu Sene Yol Senesi" sloganı doğrultusunda yürütülen çalışmalarla yakından ilgileniyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Bu Sene Yol Senesi" sloganı doğrultusunda yürütülen çalışmalarla yakından ilgileniyor.

Bu kapsamda Akçaabat ilçesini ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, Yaylacık, Yenimahalle, Sarıtaş ve Kaleönü mahallelerinde yapımı tamamlanan asfatlama çalışmalarını yerinde gördü. Başkan Zorluoğlu'na incelemeleri sırasında Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe, Yaylacık Mahallesi Muhtarı Hakan Karan, Yenimahalle Muhtarı Ali Uzun, Sarıtaş Mahallesi Muhtarı Salih Alşan ve Kaleönü Mahallesi Muhtarı Paşa Seyis ile ilgili daire başkanları eşlik etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Akçaabat ilçesine bağlı Yaylacık, Yenimahalle, Sarıtaş ve Kaleönü mahallelerine yaklaşık 5 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Başkan Zorluoğlu'nun inceleme programına katılan muhtarlar, mahallelerindeki asfalt çalışmalarının kısa sürede tamamlandığını belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu, göreve geldiği ilk günlerde 'tüm ilçelerimize adalet ve hakkaniyet çerçevesinde eşit hizmet götüreceğiz' demişti. Aradan geçen süreçte bu sözünü yerine getirdiğini hep birlikte görüyoruz. Kapısı bizlere her zaman açık. Şikayetlerimizi kendisine ve ekibine rahatlıkla ulaştırabiliyoruz. Başkanımız da ilçemizi sık sık ziyaret ederek eksikleri yerinde görüyor. Mahallelerimize yapılan hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandılar.

Başkan Zorluoğlu'na Akçaabat programı sırasında ilçe sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. Başkan Zorluoğlu ile kısa süreli sohbetler gerçekleştiren esnaf ve vatandaşlar, "Büyükşehir Belediye Başkanımız belirli aralıklarla ilçemizi ziyaret ediyor. Bu ziyaretler sırasında hem sohbet etme imkanı buluyoruz hem de kendisine talep ve şikayetlerimizi iletebiliyoruz. Bizlere gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Başkanımıza yürekten teşekkür ediyoruz" dediler. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Zorluoğlu Hisarcık Akçaabat Trabzon Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title