Haberler

Başkan Yılmaz'dan "Üslup" Uyarısı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçime katılan unsurların kullandığı dilin ve üsluplarının mümkün mertebe duyarlı ve sağlıklı olmasını tavsiye ederek, "Siyasiler kentin gündemini germemeli ve tedirgin etmemelidir" dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, işletmeci Eyüp Güler tarafından verilen kahvaltıya katıldı. Kahvaltıya AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve il yöneticileri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, SMMMO Başkanı Hayrul Kayar, Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Fahrettin Ulusoy, Samsun'un önemli iş adamları ve sanayicileri katıldı.

"30 MART SEÇİMLERİ ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR DÖNEMEÇ"

Kahvaltı sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, 30 Mart seçimlerine on gün kaldığını hatırlatarak, "30 Mart seçimleri ülkemiz için önemli bir dönemeç. 30 Mart seçimlerinden sonra, inanıyorum ki Türkiye'de yeni bir dönem başlayacak. Siyasetin bu türbülanstaki havası geçecek. Türkiye'nin artık 30 Mart seçimlerinin sonucunda siyasi bir istikrar elde ederek geleceğe doğru daha büyük umutlarla bakacak. Bu süreç içerisinde inşallah dolu dizgin ülkemize, şehirlerimize hizmet etme yönünde siyasetin biraz önce söylediğim fırtınalı günlerinden daha sakin günlere dönüp işimize gücümüze bakacağız" diye konuştu.

Seçimin her zaman, dünyanın bütün ülkelerinde gündemi meşgul ettiğini ve şu anda Samsun'da bir heyecan varsa bunun demokrasinin güzelliğinden geldiğini ifade eden Başkan Yılmaz, "Ancak seçime katılan unsurların da kullandığı dili ve üslubu mümkün mertebe duyarlı ve sağlıklı kullanmalarını tavsiye ediyorum. Şehri germemelerini, tedirgin etmemelerini tavsiye ediyorum. Bunu önce kendimize söylüyorum. Benim ağzımdan hiç bir zaman, o bu bunu dedi, şunu yaptı, bunu yaptı diye duymamışsınızdır, duymayacaksınız. Biz kendi yaptığımız işleri, yapacağımız işleri konuşuyoruz. Kendi yapacağımız işlerin ağırlığının ve sorumluluğunun altındayız. Siyasetin içinde olmayan, işi gücü olmayan, bekara hanım boşar gibi ileri geri konuşanlar olabiliyor. Biz hep bu gündemlerin dışında kaldık, bugün de dışındayız" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Ak Parti Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title