Haberler

Başkan Toçoğlu: "Mühim Olan Sakaryaspor'dur"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sakaryaspor'un her zaman gündemlerinde olacağını ifade etti. Toçoğlu, "Mühim olan Sakaryaspor'dur, Sakaryaspor'un başarılarla dolu tarihi günlerine ulaşmasıdır. İnşallah el birliği ile Sakaryaspor için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. İlave maddeler ile toplam 42 gündemin görüşüldüğü Meclis'te 1 ile 12. Maddeler arasındaki 13 madde komisyonlardan geldiği şekliyle kabul edilirken, 13 ve 36. Maddeler arasındaki 24 madde ile 41. madde İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi. 37, 38, 39, 40 ve meclisin Ağustos ayında tatil olmasını içeren 42. Maddeler de oy birliği ile kabul edildi. Temmuz oturumunda gündem dışı söz alan MHP Grubu Meclis Üyesi Erkal Etçioğlu, Başkan Toçoğlu'nu Sakaryaspor ve Sapanca Gölü konusunda yürütülen çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Etçioğlu'nun konuşmasının ardından kısa bir açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor'un hiçbir zaman ilgi alanları dışında kalmadığını ifade etti. Başkan Toçoğlu, "Bugün sadece altyapıya yılda 600 bin TL'lik bütçe ayırıyoruz. Üst yapımız içinde yatırımlarımız oluyor. Son dönemde de güzel bir gelişme yaşandı. Temaslarımızda takımımıza kaynak temini için bir yol açıldı. Biz de bu yolda devam ediyoruz. Şu anda iyi bir noktaya geldik. İnşallah geldiğimiz noktadan geriye dönmeden Sakaryaspor'a katkı sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Sakaryaspor konusunda geçmişe bakmak yerine önemli olanın takımı eski başarılarla dolu günlerine kavuşturmak olduğunu ifade eden Toçoğlu, "Bu meselenin Sakarya'nın meselesi olduğunun farkındayız ama geriye dönük yorumlardan kaçınıyoruz. Biz önümüze bakıyoruz. Mühim olan Sakaryaspor'dur, Sakaryaspor'un başarılarla dolu tarihi günlerine ulaşmasıdır. İnşallah el birliği ile Sakaryaspor için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Sapanca Gölü ile ilgili SASKİ tarafından yürütülen çalışmaları da değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Gölü'nün tahsisi ile ilgili köklü bir değişikliğin yapılması gerektiğini ifade etti. Tamamlanan Büyükşehir Meclis oturumunun ardından SASKİ Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. 5 maddelik gündemde ilk üç madde komisyondan geldiği şekliyle kabul edilirken, 4 ve 5. maddeler de oy birliği ile kabul edildi. Başkan Toçoğlu, SASKİ Olağanüstü Genel Kurulu'nun ardından gazetecilerle bir araya geldi. Son zamanlarda kamu mallarında görülen aşırı tahribatlara dikkat çeken Toçoğlu, "Şehrimize 4 bine yakın durak kurduk. Neredeyse tüm duraklara zarar verilmiş. Kamu mallarına zarar vermek doğal bir şeymiş gibi gelişiyor. Oyun parkları kuruyoruz, birkaç gün sonra vatandaşlarımız tarafından tahribatlar başlıyor. Bu hizmetler milletimizin parası, milletten toplanan vergilerle yapılıyor. Bu konuda daha duyarlı olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Sakaryaspor Sapanca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title