Haberler

Başkan Köşker, Abdullah Halife'yi Anma Programına Katıldı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Hacı Abdullah Halifi’yi anma programına katıldı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Hacı Abdullah Halifi'yi anma programına katıldı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Sultan Selim'in hocası olan Hacı Abdullah Halife'yi anma programı için hafta sonu Giresun Yağlıdere'ye gitti. Başkan Köşker, ziyarette Hacı Abdullah Halife'nin adının Gebze mutlukentte bir parka verileceğini açıkladı. Giresun Yağlıdere'nin Tuğlacık Köyü'nde gerçekleşen Hacı Abdullah Halife'yi anma programına; Yağlıdere Kaymakamı Hasan Günaydın, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk, Yağlıdere Belediye Başkan Vekili Harun Doğdu, İl Müftüsü Muhittin Oral, Gebze belediyesi meclis üyesi Bahtiyar Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Anma programında kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Bu güzel anma etkinliğini tertip eden tüm gönül dostlarına örnek misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerimi bu vesileyle sunmak isterim. Sizlere, çağ kapatıp çağ açan Fatih Sultan Mehmet'in Hakk'a yürüdüğü Gebze'mizde yaşayan Giresunlu hemşehrilerinizden; Çepnilerden selam getirdim! 81 ilimizin kültürlerinin kardeşçe kaynaşarak adeta bir Türkiye mozaiğinin oluştuğu güzel Gebze'miz ile; Yavuz Sultan Selim Han'ın hocası tasavvuf ehli Hacı Abdullah Halife'nin ruhaniyeti şahitliğinde, güzel Giresun'umuzla arasındaki gönül köprülerini daha da güçlendiriyoruz. Anadolu'muzun dört bir yanına hayır hasenat, ilim irfan yayan Hacı Abdullah Halife gibi nice manevi mimarların geride bıraktığı eserler başta olmak üzere, güzel ahlak ve Hak dostluğu kelamlarını, düşüncelerini, gelecek nesillere aktarma sorumluluğu da bizlere düşmektedir. Birliğimize, dirliğimize güç katan tüm tasavvuf ehli manevi önderlerimizin ruhları şad olsun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yavuz Sultan Selim Adnan Köşker Giresun Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title