Haberler

Başkan Kocadon'un Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un babası Şerif Kocadon, son yolculuğuna uğurlandı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un babası Şerif Kocadon, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve Dilek Kocadon'un babaları Bekir Şerif Kocadon son yolculuğuna uğurlandı.

Kocadon'un cenazesi, bir süredir tedavi gördüğü Özel Acıbadem Hastanesi'nden alınarak Ortakent Camii'ne getirildi. Şerif Kocadon'un vefat haberini alan vatandaşlar, Kocadon'un yaşamını sürdürdüğü Bodrum'un Ortakent Mahallesi'ndeki evine dün akşam saatlerinden itibaren akın etti. Kocadon'un cenaze törenine katılmak için Muğla ve ilçelerinden de çok sayıda kişi Bodrum'a geldi. Öğle saatlerine doğru Ortakent yollarında trafik adeta felç oldu. Cenazeye gelenler arasında Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, İşadamı Rahmi Koç, Ali Şen, Aydın Ayaydın, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, eski bakanlardan İsmet Sezgin gibi isimler de vardı.

AK Parti Milletvekili Hasan Kökten, CHP Milletvekilleri Akın Üstündağ, Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan'ın yanı sıra CHP eski milletvekili Umut Oran'ın da katıldığı cenaze merasiminde, Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, CHP il ve ilçe örgütleri, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Belediye Meclis üyeleri, Bodrum ve Muğla iş ve siyaset camiasından isimler hazır bulundu. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ve Dilek Kocadon taziyeleri kabul etti. Merhum Şerif Kocadon'un eşi Fatma Kocadon ise rahatsızlığı nedeniyle cenazeye katılamadı.

Ortakent Camisinden öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şerif Kocadon'un naaşı binlerce kişinin omuzları üzerinde Ortakent Aile Mezarlığı'na götürüldü. Başkan Kocadon'un mezarlıkta gözyaşlarını tutamadığı görüldü. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Bodrum Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title