Haberler

Başkan Genç'ten Samsunlulara Selam

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verilirken, 10 adet su kuyusu açmak üzere Bangladeş’te bulunan Başkan Osman Genç, canlı bağlantıyla Samsunlulara selam yolladı.

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verilirken, 10 adet su kuyusu açmak üzere Bangladeş'te bulunan Başkan Osman Genç, canlı bağlantıyla Samsunlulara selam yolladı.

Yeni hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Başkan Vekili Ahmet Haşim Baki, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşma töreninde görüntülü bağlantı sağlanan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bangladeş'ten selam söylerken, Samsunluların bayramını kutladı.

Programda konuşan Canik Belediye Başkan Vekili Ahmet Hakim Baki, vatandaşların bayramlarını kutladı. Baki, bayramların, insanların biraraya geldiği, samimi duygularla birbirleriyle kucaklaştığı önemli günler olduğunu söyledi. Bayramlaşma kültürünün önemine değinen Baki," insanların sevgiyle, muhabbetle birbirlerine yaklaştığı bu özel günlerde vatandaşlarımızla bir araya gelmekten, onlarla bayram atmosferini teneffüs etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır ise, Başkan Genç'in Bangladeş'te çok anlamlı bir hizmet gerçekleştirdiğine işaret ederek,"Belediyecilik artık sadece bulunduğu bölgeye hizmet götürmek değil, dünyayla bütünleşmektir. Başkanımız da bunu çok iyi yapıyor. Canik son 10 yılda çok önemli gelişim ve değişim gösterdi. Bu bakımdan Başkanımız Osman Genç'e teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda bu büyümesini daha da fazla sürdürecektir. Tüm Canikli hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.

Bayramlaşma törenin sonunda ise Bangladeş'te bulunan Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile canlı bağlantı kuruldu. Samsunluların bayramını kutlayan Başkan Genç, bayramların Allah'a ve insanlara yakınlaşma anlamı taşıması bakımından önemli olduğunu söyledi. Milletvekili Bakır ile de görüntülü konuşan Genç, insanlık adına Bangladeş'te bulunduğunu, ancak gönlünün Canik ve Samsunlularla olduğunu dile getirdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Bangladeş Samsun Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title