Haberler

Başkan Eşkinat 1. Roman Çalıştayına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Dünden Bugüne Tekirdağ’daki Roman Toplumu Sorun ve Çözümleri” konulu çalıştay Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da katılımıyla Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleşti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği İzmir Milletvekili Özcan Purçu'nun konuşmacı olarak katıldığı "Dünden Bugüne Tekirdağ'daki Roman Toplumu Sorun ve Çözümleri" konulu çalıştay Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın da katılımıyla Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleşti.

Çalıştay'a Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ilçe belediye başkanları, siyasi temsilciler çok sayıdaki roman derneği yöneticisi, üyeler ve vatandaşlar katıldı. Çalıştay, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Çalıştay, divan kurulu üyeleri Serkan Kara, Zeki Atasoylu, Hüseyin Bozkır'ın sahneye davet edilmesinin ardından, Süleymanpaşa Roman Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan Kara, 59 Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Salih Pirbudak, Özçorlulular Derneği Başkanı Bahattin Pektaş, Malkara Roman Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Kocabaş, Şarköy Müzisyenler Derneği Başkanı Hüseyin Maral, Hayrabolu Roman Derneği Başkanı Hüseyin Zengin, Saray Roman Derneği Başkanı Remzi Şare, Çerkezköy Roman Derneği Başkanı Mustafa Demirkır, Muratlı Roman Derneği Başkanı Tahir Pirbudak, Marmara Roman Derneği Başkanı Sinan Karaca, Kuştepe Çiçekçiler Roman Federasyonu Derneği Başkanı Metin Salih Şentürk ve Silivri Roman Derneği Başkanı Kamil Kalaycı konuşma yaptı.

Roman dernekleri başkanları sırayla söz alıp roman toplumunun sorunları ve çözümleri hakkında konuşma yaptı. Sonra Başkan Albayrak ve Vekil Purçu konuşma yaparak roman toplumuna desteklerini ve çözümlerini sundu.

Çalıştay sonunda Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve İzmir Milletvekili Özcan Purçu'ya plaket takdim edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Eşkinat Tekirdağ İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title