Haberler

Başkan Eroğlu: "O Eli Kırmasını Millet Olarak Biliriz"

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdiği aşure ikramı programında yaptığı konuşmasında “Kim bu kardeşliğimize el uzatırsa o eli de kırmasını hep beraber millet olarak biliriz” dedi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdiği aşure ikramı programında yaptığı konuşmasında "Kim bu kardeşliğimize el uzatırsa o eli de kırmasını hep beraber millet olarak biliriz" dedi.

Tokat Belediyesi tarafından yapılan Muharrem ayı kutlamaları kapsamında Yeraltı Çarşısı üzerinde düzenlenen programda 5 bin kişiye ikramı yapılırken, 5 bin kişilik aşurede araçlarla mahallelerde evlere dağıtıldı. Yeraltı Çarşısı üzerinde yapılan aşure ikramı programına Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayraktar, Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Tokat İl Müftüsü Ahmet Erdem, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, Tokat Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan ve vatandaşlar katıldı.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Birlikte Türkiyeyiz. Hiç kimse bizim bu kardeşliğimizi bozmaya yönelik bir eylem içerisinde olduğunda hep beraberce bunun karşısında durmayı biliriz. Kim bu kardeşliğimize el uzatırsa o eli de kırmasını hep beraberce millet olarak biliriz" ifadelerini kullandı.

Başkan Eroğlu'nun konuşmasının ardından İl Müftüsü Ahmet Erdem tarafından dua edildi. Protokol üyeleri aşure kazanlarının başına geçerek vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikramında bulundu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tokat Belediyesi Ahmet Erdem Eyüp Eroğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title