Haberler

Başkan Çelik gençlere verdiği sözü tuttu

Güncelleme:

Şehzadeler Belediyesi'nin düzenlediği Gençlik Festivali'nde üniversite öğrencileri gönüllerince bir akşam yaşadı.

Şehzadeler Belediyesi'nin düzenlediği Gençlik Festivali'nde üniversite öğrencileri gönüllerince bir akşam yaşadı.

Ramazan ayında Kredi Yurtlar Kurumu'nda kalan üniversite öğrencilerinin sahur sofrasına konuk olan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, üniversite öğrencileri ile birlikte etkinlikler yapabileceklerinin sözünü vermiş ve bayram dönüşü ilk etkinliklerini sınavlara moral olsun diye yapabileceklerini duyurmuştu. Başkan Çelik, gençlere verdiği sözü tuttu ve tarihi Kurşunlu Han'da üniversite öğrencileri için Gençlik Festivali düzenlendi.

"Getirin projenizi, belediye başkanı yanınızda"

Festivalde öğrenciler ile birlikte olan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi olarak Türkiye'de bir ilke imza atarak, sadece üniversite öğrencilerinin katılabileceği bir gençlik kulübü kurduklarını anımsatarak şöyle konuştu: "Biz üniversiteli kardeşlerimize diyoruz ki; üretin, tasarlayın gelin birlikte hayata geçirelim. Konuşmak, eleştirmek en kolayıdır. Boş adamlar çok rahat eleştiri yaparlar. Ama sorumluluk sahibi insanlar tespit ettikleri sorunlarla ilgili çözüm önerilerini ortaya koyarlar, bunu hayata geçirirler. İşte bu noktada biz de diyoruz ki yarınlarımızın teminatı genç kardeşlerimiz tespit ettikleri sorunları bunlara çözüm önerilerini, projelerini ne varsa kurduğumuz bu gençlik kulübüne getirsinler, daha sonra biz de destekçileri hamileri olalım ve birlikte hayata geçirelim. Dolayısıyla şehrin yönetimiyle ilgili, hizmetlerle ilgili bir projeyi hayata geçirmek için hiçbirinizin bin bir zahmetle seçim kampanyası yapıp, belediye başkanı olmasına şu anda gerek yok. Getirin projenizi belediye başkanı yanınızda."

"Tüm üniversiteli kardeşlerimizi kulübümüze bekliyoruz"

Davetlerinin Manisa'daki tüm üniversite öğrencileri için geçerli olduğunu kaydeden Başkan Çelik, "Eğer gençlik kulübümüze aranızda henüz katılmayanınız varsa katılın. Oradaki etkinliklere katılın ki fikirlerinizden, önerilerinizden bizler de istifade edebilelim." dedi.

Etkinliğin festival ile sınırlı kalmayacağını ve daha çok bir araya geleceklerini belirten Başkan Çelik, "Biraz önce gençlik lideri kardeşlerimle sohbet ettik. Burayı çok beğendiler. Kurşunlu Han avlusunun genişliği bakımından örnek tarihi yapılardandır. Sportif, sanatsal ve kültürel etkinlikler burada yapılabilir. Etkinlikleriniz için burayı emrinize amade hale getiririz. Biz daha fazla etkinliği birlikte yapalım arzusundayız. 3 Haziran'da Cumhuriyet Meydanında konserlerimiz olacak. Kimseye o gün için söz vermeyin. Sizleri de aramızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı"

Bu yıl üniversiteler açılırken Manisa'ya gelip de ilk etapta kalacak yer sorunu yaşayan yüzün üzerinde üniversite öğrencisinin barınma sorununu çözdüklerini ifade eden Başkan Çelik şöyle konuştu: "Yüzün üzerinde kardeşimizi otellerde misafir ettik. Kardeşlerimizi sokakta bırakmayız dedik. Ev, yurt ayarlayıncaya kadar Anadolu'nun dört bir yanından gelen kardeşlerimiz, emanetimiz olarak, misafirimiz oldular. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Öyle resmiyete gerek yok, bir ağabeyiniz olarak bana ulaşmanız yeterli. Elimizden gelen ne varsa sizin için yapabilmenin çaba ve gayretinde oluruz. Katılımınız için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz."

Çalınan şarkılar, çekilen halaylar, oynanan halk oyunları eşliğinde üniversiteliler festivalde doyasıya eğlenerek gönüllerince bir akşam geçirirken, festivalde yapılan çekilişle şanslı gençlere diz üstü bilgisayar ve tablet de hediye edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi gençlik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title